От седмица -две се катери с постоянна тенеденция.....

Простотиите в съпорта и системата на този магазин вече минават разумните граници.... поне според мен.....
Успех на пазаруващите!

jivkonik написа:Продава за ПАУНДА е 2.25530 в ОББ към момента - 11:30 часа
От седмица -две се катери с постоянна тенеденция.....![]()
Простотиите в съпорта и системата на този магазин вече минават разумните граници.... поне според мен.....
Успех на пазаруващите!
Hello
Please also send a photograph of the items you have received from order
3471199 and the packaging which you received your parcel in.
We can then investigate this matter further and resolve.
Kind Regards,
Sheila
Sheila Tang Customer Service Advisor
Tel: +44(0)28 9334 5504 Fax: +44(0)28 93 324868 Email:
[email protected]
Chain Reaction Cycles Ltd. Kilbride Rd Doagh Ballyclare BT39 0QA United Kingdom The World's Largest Online BikeStore
hitar_potter написа:Трябва ли да снимам нещата, които взех от теб вчера или става въпрос за друга поръчка? Успех с решаването на проблема!
deadahmed написа:Абе, я да взема и аз да се оплача![]()
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=12381
Нямаше я известно време в наличност (out of stock). Естествено, маркирах опцията да ми се прати мейл, когато имат бройки.
Познайте какво стана? Да, точно така - след нямаше и 1 работна седмица проимахаСега се запитвам дали не си държат на склад определени неща... и при интерес ги пускат с In Stock статус. Също се запитвам дали цените им не се определят по същият начин - колкото повече интерес, толкова не дотам потребителско насочени...
За конкретният случай - под 50лв ще ми струва навиването на автокаучук и оформянето на протектора.
prokalnatiq написа:А точно какво е станало - загубил се е някъде кашона или са забравили да го пратят .
outfaced написа:ъъъ ... как така стана, че хем ми писаха, че едното от нещата го няма, хем са ми теглили пари и за него![]()
jivkonik написа:outfaced написа:ъъъ ... как така стана, че хем ми писаха, че едното от нещата го няма, хем са ми теглили пари и за него![]()
Те взимат парите секунди след като пуснеш поръчката, а после установяват, че "нещото" го няма в склада.... позната история
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 366 госта