- В Гърция можеш да си купиш анонимни предплатени карти на килограм.did написа:... Никъде в "белите" държави няма такова нещо като "анонимен телефон", не е редно да го има и в България.
-Eй сега отивам до най-близката лавка, купувам си една карта и ти звънкам, никой няма да разбере, че съм аз, даже и тиbicereader написа:...А това с кого говориш и къде пътуваш няма значение, така ли? Не може да се разбере кой си?
-Така е, ама на мен ми пука и не желая всяка уважаваща себе си мутра да има достъп до базата данни, както със сигурност ще стане или вече е станало.bicereader написа:Първо, като гледам на никой не ми е допукало за това точно кой си и къде ходиш. Ако на някой му пукаше, щеше да те намери.
-Не, сверяването ще става автоматично по GSM триангулация и данни за използване на кредитна карта.bicereader написа:Второ, ако си достатъчно важен, една триангулация по GSM-a, която дава GPS координати... една снимчица отвисоко и си готов.
Сашо написа:- В Гърция можеш да си купиш анонимни предплатени карти на килограм.did написа:... Никъде в "белите" държави няма такова нещо като "анонимен телефон", не е редно да го има и в България.
did написа:... Никъде в "белите" държави няма такова нещо
От кога Гърция е бяла държава?Сашо написа:В Гърция можеш да си купиш анонимни предплатени карти на килограм.
bikerider написа:Сашо написа:Въпросът е изключително сериозен и дава много храна за размисъл...
...на хора, които имат какво да крият.
denyo написа:GLOBUL
Най-скучни ми бяха Глобул и затова започвам с тях. Във всеки магазин ми се декламираше абсолютно едно и също. "Необходими са номер на лична карта, ЕГН и трите имена".
naso написа:истината е с кабела момчетаК*Р за операторите
Ozzie написа:ми който не му харесват изискванията на мобилните оператори, да грабва по един IRIDIUM и да си решава проблема
did написа:Ozzie написа:ми който не му харесват изискванията на мобилните оператори, да грабва по един IRIDIUM и да си решава проблема
Кажи къде раздават анонимно Би-иридиум-кънект или Иридиум-прима, да ида да си взема три-четири
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
hitar_potter написа:Мисля, че малко отклонихте темата. Въпросът, оставен в началото, не бе дали трябва да се знае чия карта на кого е, а дали трява да ти взимат и номера на личната карта. Не знам дали Alpina, Ozzie и т.н. биха се съгласили да им вземат отпечатъци, слюнка за ДНК и фекална проба, просто защото операторите са администратори на лични данни. Хубаво е, че преди няколко поста казаха, че в Глобул не са искали номер на личната карта.
PowerSlide написа:никъде в документа, който подписах, не фигурираше номер на лична карта, само ЕГН и трите имена.
denyo написа:...
Ozzie написа:та така, малко по- късно отивам да видим какъв точно чип им трябва на тея
denyo написа:Защо това не важи за мобилните оператори?
PtD написа:Трябва им смяна на чипа
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта