Нужно ли е на нова рамка висок клас , да се прави някаква профилактика(не знам кой е профи термина

LIL написа:...особенно ако се слага Hollowtech средно, каквото именно мисля да слагам...
LIL написа:Здравейте!
Нужно ли е на нова рамка висок клас , да се прави някаква профилактика(не знам кой е профи термина) на челото и средното!? Попрочетох тук там, а и ми казаха, че би било добре, особенно ако се слага Hollowtech средно, каквото именно мисля да слагам. Ако може и да ме упътите кой има нужния инструмент да направи тази процедура
LIL написа:... и най вече, където ще го направят добре.
LIL написа: Знам, че при каймата е добре оборудвано, хората явно са доволни от този сервиз а и го знам къде е, та при него дали я има тази фрезичка?
Ozzie написа:въпросния комплект фрези (за средното, за челото, за ушите на спирачката) струва около 400 лв.
не са много сервизите склонни да се разделят с такава сума
FhG написа:Мисля, че dibo92 си е беше занесъл рамката за същата процедура във веломания, така че мисля имат такава машина. Все пак е по добре да се изкаже той по въпроса за по сигурно.
Ozzie написа:имаш предвид, че фланеца с ушите за ISGS ще стърчи над челото или че може замажат шлиците?
tanya написа:Като чета темата в мен възниква един въпрос.
При готовите колела дали са извършени всички тези процедури преди сглобяването
PowerSlide написа:Нашите НТ2 и ZX5 сглобени при производителите им, съответно RAM и DRAG, нямат никакви следи от въпросното "челосване"
bikerider написа:tanya написа:Като чета темата в мен възниква един въпрос.
При готовите колела дали са извършени всички тези процедури преди сглобяването
За готовите колела - според мен зависи от класа. Лесно се вижда - ако под ръба на чашката прозира метала, значи е подготвена. По мои наблюдения едно 80% от родните сглобени колела не са подготвяни преди монтаж, т.е. разчита се на завода.
Ozzie написа:въпросния комплект фрези (за средното, за челото, за ушите на спирачката) струва около 400 лв.
LIL написа:
.... и срещу една съвсем приемлива сума, свърши работа по челото
Надявам се и аз да съм бил полезен
rarekin написа:МНОГО ВНИМАТЕЛНО, за да не се отнеме прекалено много материал.
tanya написа:Затова и не смятам нищо да предприемам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта