EccentricMOTION написа:Гайката, с която се затяга дерайльора с главината или с дерайльора дойде? Снимчица ?
Надушвам, че скоро ще има 3-4 нови теми, следствие от крайно неуспешното развитие на тази
EccentricMOTION написа:Гайката, с която се затяга дерайльора с главината или с дерайльора дойде? Снимчица ?
did написа:EccentricMOTION написа:Гайката, с която се затяга дерайльора с главината или с дерайльора дойде? Снимчица ?
![]()
Надушвам, че скоро ще има 3-4 нови теми, следствие от крайно неуспешното развитие на тази
FireFoXa написа:did написа:EccentricMOTION написа:Гайката, с която се затяга дерайльора с главината или с дерайльора дойде? Снимчица ?
![]()
Понятие си нямам кое с кое е дошло...![]()
aggressive_rider написа:Здравейте.И аз имам бомба и се чудех какъв оптегач да взема.Pеших да е shimano deore (този за 59лв) тъй като бюджета ми е ограничен.Казаха ми, че не е много здрав за DH, но предполагам че е най-добрия до 60лв.Така ли е? Ако не е така ще ми препоръчате ли нещо, което ще издържи повече време за тези пари ?
П.П Оптегачът трябва да е shimano, защото не искам да сменям командите.
aggressive_rider написа:Pеших да е shimano deore (този за 59лв) тъй като бюджета ми е ограничен.Казаха ми, че не е много здрав за DH, но предполагам че е най-добрия до 60лв.
EccentricMOTION написа:Ще я монтирам и след уикенда ще дам отзиви за работа.

fenoryl написа:И двата дерайльора са на една и съща цена - 110лв.

fenoryl написа:За мое най голямо учудване, днес си намерих X7 с късо рамо - а по принцип го има само с средно и дълго. Много сладък дерайльор(едно такова малко
). Беше последния и ми го свалиха от един Specialized с 8-ца касета. Това ме нявява на мисълта че не би трябвало да имам проблеми с превключването. А и карам с 1 плоча отпред с 32 зъба.
WestIce написа:Карай с дерайлъор на ос пък ще видим... Ако рамката не се суче няма никакви проблеми. А и дерайлъора ми е влизал 3 пъти между спиците и само той и спиците страдаха.
fenoryl написа:Е да, спестявате от ухо.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта