[quote="BuxpeH"]
@hlebarka: Прав си, че не сме, равни. Имах предвид по-скоро всички [u]трябва[/u] да сме равни и всеки да се държи с другите, както той иска да се държат с него. Между другото ти ми взе думите от устата за веломеханик и продукт-консулт

. Щях тъкмо да пиша, как аз съм престанал да обръщам внимание на тези форуми, защото са окопирани!!! И както не искам да пиша там, така и не ги чета. Затова не мога да ти пусна линк към мое изказване там. Само виж как започват тези, които си нямат познати постовете там "Не ми се смейте на въпроса, ама..." "Аве още съм много зелен, моля ви помогнете ми". От какво ги е страх толкова, а?!
Тук не цари демокрация, а анархия! Управляват най-големите групи от user-и и част от модераторите ги подкрепят. Какво стана, като axelmax декларираше същото, нали? Не, че е казвал някога нещо вярно, или е егати байкъра, или е минал техническото ниво на тояга, ама и той е стар user и е бил къде къде по-уравновесен от nikizo в най-крайните си изказвания.
Следях в тая тема, защото и аз помня тояга с лошо. Аз никога не съм получавал някаква полезна информация от него, само селски изказвания към мен. Даже тук разбрах, че бил на 40, по езика му си мислех, че е на 14. Ми не му отива наистина. Но все пак не виждам къде е причината да се маха

.
Изобщо голяма позьорщина стана тука. Извинете, че изобщо я продължавам
[/quote]
Точно това имах предвид и аз, като повдивгах въпроса в темата за Сейнт с/у Хейс. Просто не му отива на възрастта да се държи по този начин, въпреки че съм получавал полезна информация, не само когато го попитам. Тояга, никой не иска от теб да не пишеш тук и да демонстрираш, че не ти пука от нас (може и така де е, мен това не ме касае), а просто малко да редуцираш броя на пиперливите намеци и изказите, препълненеи със солен зарказъм. Може би и аз имам известна вина за станалото тук, като обърнах внимание, но пък като гледам, не са отскоро конфронтациите и стълкновенията между теб и една част от посетителите във форума. И както виждам, никой не иска от теб да се скиреш и да отговаряш само на лични съобщения, а просто да не налагаш мнението по толкова грозния (ами дори да не е така наистина, тук изглежда по този начин; знам че звучи пресилено и кофти, но...)начин. Не оправдавам или виня някого. Съмнявам се това да са истинския ти начин на поведение наживо и искрено се надявам да не е така. Искам да отправя една молба към тебе: Моля извини всички, които по един или друг начин се нахвърлиха веднага върху теб, спорд мен това беше излишно, а можеше просто да си поговорим като хората, без заплахи, псуване, обиди и всичките тия мръсотии, които нговорихте един на друг. Изглежда това отново се превърна в поредната мелкодрама, за това моля никой вече да не повдига въпроса за държанието на Тояга. След като той не иска да го промени, не можа да го караме насила. Аз се убдедих, въпреки полезните съвети, които ми е давал или съм научавал, че да не обръщам внимание на острия хумор, заяждането и да не се обиждам е много по-дорбре, отколкото да започвам излишни разправии. Сега това може и да не се хареса на Тояга, ама по-умния отстъпва. Вместо и вие да изразявате яда си, като Никитзо, позамълчете и не обръщайте внимание. Принзавам си, и аз го направих, но мисля, че поне беше с мисълта да го помоля да спре, а не да го задължавам.
Извод: Тояга е дърт заядливко

(моля не се обиждай, шега е), а пък вие всички му се връзвате, та включително и аз. Ама повече няма да го правя. Съветвам ви и вие да не го правите.
Шейди, един съвет от мен: следващия път като изказваш мнение, прави го така, че да не си навличаш гнева на другите или пък подгиравките им. Това с Хейса можеше и да не го заявяваш толкова категорично.
Никитзо, престани! Вече не си интересен.

:thumb:
Тояга, моля те, не ни се сърди. Май започнах вече да ти съчувствам.
Другите: стига толкова простотии, моля някой от модераторите да затвори темата. Някой да сложи край на този панаир!