Абе на тая мойта точно така правя. Статичната накладка опира съвсем леко в ротора, а динамичната я регулирам с врътката на ръкохватката да е на минимално разстояние, но пак си е мекичка. Е след днешното леко спускане доста се промени, но след спускането на 5 см от нея се усещаше топлина

) Ама и яко я натисках, че беше само кал. Та сега вече не стърже и не хърка, няма и вибрации като в началото, спира много по-добре, не се разрегулира, но скрибуца малко повече, но мен пък това скрибуцане много ме радва, стига да не стане прекалено силно... не знам какво ги плюят че квичали и т.н.

предпочитам така, отколкото виещ V-Brake.
Та сега ще видя тука някои неща как може да станат и може да се откажа от продажбата на колелото... дано стане тва дето съм намислил, пък и без това едва ли някой ще се засили да го взима на тази цена.
Та мисълта ми е, че в БАС днеска гледахме с Цвети една хидравлична Grimeca, не знам точно каква беше, втора ръка за 100(ина) (все пак е БАС

) лева заедно с главината, която почна пак да ми пуска разни мухи..... зимам я сега(със малко зор за парите...) със една нова шина, карам си я известно време докато посъбера още малко пари и минавам към план 2, дето го мислих преди време (план 1 си е Бехемота) - прехвърлям всичко на една RAM HT + едно Marz Drop Off и тва ше ми излезе към.... хммм 750 лева (оххх), е все пак е по-евтино от Бехемота, а имам по-лека рамка, със нещата, които си харесвам... Тия 475ци хииич не ме кефят...
Абе тва са си болни размисли на един болен човек, не ми обръщайте внимание плз

)