Admin написа:Защото някои от гумите на Maxxis на практика са по-малки, отколкото посочения на тях размер.
SeSSion написа:Maxxis правят гумите си по- малки с идеята, че като се отпуснат ще станат колкото трябва.
Ozzie написа:Admin написа:Защото някои от гумите на Maxxis на практика са по-малки, отколкото посочения на тях размер.
Всъщност гумите на MAXXIS са широки точно толкова, колкото пише на тях.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
daf4ov написа:За тези пари толкова...
lastborn написа:да не ми се появи в някои следващ клип с крос кънтри купата
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Само на мен ли ми се струва, че няма втулки отзад????
Frida написа:Днес паднах лошо по гръб и си изкарах въздухадаже ми причерня, но се оправих бързо! Сега ме боли много далака или нещо друго там, но тъпият ми въпрос е възможно ли е да имам някво "разкъсване" и да няма други симптоми за това
did написа:Защо журналята са толкова неграмотни?
http://news.plovdiv24.bg/144709.html
Само на мен ли това заглавие звучи... странно
did написа:Защо журналята са толкова неграмотни?
http://news.plovdiv24.bg/144709.html
Само на мен ли това заглавие звучи... странно
Fanatico написа:Можете ли да ми отговорите : За какъв стил е предназначена и колко гума побира шината Mavic XM 317 Disc ?
Благодаря.
azze написа:Fanatico написа:Можете ли да ми отговорите : За какъв стил е предназначена и колко гума побира шината Mavic XM 317 Disc ?
Благодаря.
Описват я като "go anywhere" шина и тежи 450 грама.Аз това го разбирам като AM.![]()
Побира гума до 2.3 .
Ozzie написа:ако не ти се занимава да ровиш в Линовса, има една програмка - TransText
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта