1-во: Kraftstoff D1 EVO или RAM X - значение няма - рамката е идентична, защото е каталожна и се предлага от ASTRO BIKES.
2-ро: D1 EVO е много по-здрава от F1 EVO (по въпроса със здравината), така че примери с F1 са не на място. Конкретно сравнение между D1 EVO и High Octane относно здравината не мога да дам.
3-то: D1 почти не се суче, докато High Octane се суче сравнително много.
4-то: Окачването е наистина едноточково и на двете, т.е. разликата е само в прогресията. При High Octane е горе-долу линейно, при D1 - в края на хода си, когато предавателното число шок/рамка би трябвало да расте, за да не се издънва лесно, то всъщност намалява (така обсъжданата регресия). На теория графиката на окачването наистина би трябвало да може да се сведе до линейна с подходящия шок (което е скъпо начинание), но реално не знам някой в България да го е правил (включително и аз като бивш собственик на такава рамка).
5-то: Не мисля, че боята наистина трябва да присъства като определящ фактор за избора ти, така че няма да коментирам.
6-то: Размерът ИМА значение и това, че D1-то е S размер може да ти се яви проблем (на мен ми беше адски малка), но не знам колко си висок, така че това ти си го преценяваш, аз просто го отбелязвам.
7-мо: Разликата в цените е двойна, а Vivid не е чак толкова хубав шок по мое мнение.
Няма да ти казвам коя рамка да вземеш - това сам ще си го прецениш като вземеш предвид горните + и - на двете рамки. Мисля, че съм дал обективно мнение.

П.П. Съжалявам за офтопика за F1 EVO, но сравнението по-горе беше не на място.