Какво мислите ?!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какво мислите ?!

Мнениеот kAnU » Пет Мар 05, 2010 9:15 pm

Какво мислите за този байк ? Става ли за спускания ?
http://www.winstanleysbikes.co.uk/produ ... _Bike_2009
Аватар
kAnU

Рейтинг: 1180

Re: Какво мислите ?!

Мнениеот PiCoZzZeN » Пет Мар 05, 2010 9:17 pm

Определено не ! :bigeyes:
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот BrAn1 » Съб Мар 06, 2010 1:04 am

Категорично НЕ !
Biking skills are hospital bills
Аватар
BrAn1

Мнениеот dom1n3r » Съб Мар 06, 2010 10:48 am

Прилича на колело за 4х Dj не за даунхил това е моето мнение нека по разбиращите да ме поправят ако греша :beer:
Човекът,който дели на нула и този,който може да удари циклоп между очите . :agree:
Аватар
dom1n3r

Рейтинг: 1126

Мнениеот kAnU » Съб Мар 06, 2010 11:46 am

Значи аз искам да поясня не съм профисионалист и няма да са кой знаи какви спускания ... по скоро каране по гората и чат пат някакви скокчета : )
Аватар
kAnU

Мнениеот sailman » Съб Мар 06, 2010 12:27 pm

Доколкото се разбира от описанието, рамката е оптимизирана за вилка със 100 мм. ход. Също тъй, се чете и за подсилени дропаути и намалена височина на седалковата тръба. Това ме навежда на мисъл за извесна DJ & 4X насоченост, но това всичкото с уговорки...
Според мен този велосипед НЕ СТАВА за спускане, но подозирам, че питащият няма много точна представа, какво точно кара или иска да кара ("крос квартал" с елементи на "даун бордюр", предполагам, ако мога да си позволя да цитирам един известен съфорумец ;) )

Също така, смятам, че туй колело би могло до му свърши работа за карането на което ще го подлага питащият (ако правилно разбирам формулировката "не съм профисионалист и няма да са кой знаи какви спускания ... по скоро каране по гората и чат пат някакви скокчета")
Както знаем, като начален велосипед за спускане масово се използват Клаймъри, Волтиджи, НТ2 - ки и пр. колелета, дето не са за тая цел. (то не, че е за препоръчване туй, ама...) та едвали и това GT ще е нещо много по-различно.
Колкото до това, дали финансово е изгодна сделката и с какви компоненти е сглобено конкретното колело, не мисля, че при така поставеното питане е от особено значение...

Моля колегите да не се палят излишно...Просто това е поредната тема от поредния млад любител на "Маунтийнбайкингът", в чиито представи "Маунтийнът" на "байкингът" се изразява с яко на вид кололо.

Добре би било да се премести темата в правилният раздел (сещате се кой, предполагам) :peace:
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Рейтинг: 2000

Мнениеот fall_out » Чет Мар 18, 2010 9:10 pm

Към автора:

Карал ли си преди велосипед в планината - твой или на приятел, какъв?
На колко години си/Ще растеш ли още?
Колко тежиш и колко си висок?
Къде ще го караш и колко пари можеш да дадеш за колело?

Ейй като почнете така веднага да храните, Вие сте се родили на колелата и винаги сте знаели всичко и сте няк'ви богове на планинското колоездене имате неверятни спортни постижения като същевременно сте завършили 4-ри визсши. Та момчето явно иска да кара колело по планината и поне се е сетило къде да пита, макар и да не знае точно какво пита. И ако ви е писнало на всички, и не искате да кажете нещо мотивиращо на едно хлапе което иска да се зариби по МТБ вместо по чалготеки или други деградиращи занимания по-добре си мълчете и си намерете някъв кръг от приятели който да се радват на изключитетлния Ви интелект!
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот Redhat » Пет Мар 19, 2010 1:51 am

Ако си решил да дадеш толкова пари за колело, колкото струва това, защо не погледнеш какво се предлага на българския пазар. Провери дали RAM предлагат все още велосипеди от миналата година с 20% намаление. Виж какво предлагат Drag в този ценови клас. Прегледай пазара на форума... Едва ли от самото начало ще можеш да си набавиш мечтаното колело, най-малкото защото все още не знаеш за какво да мечтаеш. Вземи си нещо, което да караш и да се учиш, а пък с карането ще усетиш къде те влече най-много и така...

Успех :agree:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Назад към All Mountain/Ендуро продукти