от Bolverk » Чет Мар 11, 2010 4:00 pm
Здравей,
Виждал съм и сервизирал колело Raleigh Freeride.Поради тази причина ще ти нахвърлям някой плюсове и минуси.
+ wheelset-a - по-точно нормалното разпределение на спиците здравите макар и тежки шини и главините при което най-важното е че задната е на шлиц, а не на резба.
+ Геометрията - има само два размера 17 и 20 инчово, но ако попадаш в някоя от тези височини то колелото ще ти се стори много удобно.
- Тежеста - ужасно тежи или аз вече съм се изнежил, но факт е че с тази вилка този курбел и някой други компоненти направо си е тухла.
- Вилката - не че вилката на Хектора е нещо по-различно, но просто и тази нестава.
= И на двете колелета челата им са 1 1/8 не се заблуждавайте, но при една смяна на вилка в по-нататъчен момент означава и закопуване и на лапа.
+ Спирачките - те не само че са спиращ V-brake ами са и Тектро, който аз намирам за значително по-добре спиращи от промаксовите.
Като цяло аз бих те съветвал да си вземеш Райлито и след време да му направиш някой промени за да се кара прилично.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !