Искам да се извиня на маршалите от старта, че им се наложи 40 минути да ми слушат мрънкането

И да изкажа специална благодарност на отбора на "Щуркур"

п.п. TheUndertaker моля те прати ми снимките от пребиването ми.
TheAnimal написа:И да изкажа специална благодарност на отбора на "Щуркур"
An1MaL написа:Само не разбрах... като слезнах на 1-вото спускане по микрофона казаха Богдан Андреев с най - бързото каране за момента... след мен имаше още 1 или 2 момчета които бяха назад в класирането. Като сложиха резултатите отивам и гледам 50сек - 3-то място... и след около 15мин отивам да погледна пак класиранията на 3-то място, но с 52сек
П.П
Както и да е. Това трасе не е критерий за нищо.
HepBeH_XaMcTep написа:hitar_potar написа: градското спускане би било още по-интересно. мнения?
Обмисля се, но мястото няма да бъде Пловдив
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
EccentricMOTION написа:1)Благодарение на обещанието за техн. екипи дамата ми караше без задна спирачка на тренировките, понеже нямаше едно шестограмче да стегнем жилото;
hitar_potar написа:абе не че нещо, ама хора, за къде сте тръгнали без инструменти? на едно лежерно ходене до връх чумерна, просто за кефа, тайфата бяхме взели ключ за средно за курбели Холоутек 2, ключ за верига, шестограни, 1 отвертка, щангички за гумите, помпа, лепенки, лепило, да не говорим за няколко резервни гуми.айде някои неща оставих в колата, но други взех с мен - и раницата ми съвсем не беше тежка, беше си перфектна... за 22км. катерене и после 10-11 спускане. а вие се оплаквате, че нямало 1 шестогранче там на трасето...
още повече, че е състезание. ся верно, че е хубаво да има техническа поддръжка на място, но винаги трябва да сте подготвени поне малко и сами да се справите.
EccentricMOTION написа:Наистина добро мероприятие, но със сериозни забележки към организацията и изключително лошо впечатление, в резултат поведението на организацията. Приемете критиката като полезна за следващия кръг.
1)Благодарение на обещанието за техн. екипи дамата ми караше без задна спирачка на тренировките, понеже нямаше едно шестограмче да стегнем жилото;
2) Нищо не се движеше по план. Закъсненията прогониха хората. Повечето НЕбяхме от Пловдив => пътуваме;
3) Нямаше проверка на документите, по слухове имаше хора в различна категория;
4) Отношението към състезатели/СПОНСОРИ от другите населени места беше изключително нетолерантно! Говори зле за самите Вас.
ПП. Извинявам се на @veskoz за отношението - бате не разбрах нищо от това което ми каза, затова и не реагирах. Все пак - приятно ми беше да се срещнем. Следващия път - по![]()
ПП. Признавам си - децата наистина са впечатляващи!
by did » Fri Mar 05, 2010 10:58 pm
Нека да уточня: АЗ ЛИЧНО ще проверявам всички документи при регистрацията
by did » Thu Mar 04, 2010 12:42 am
При повреди, настъпили по време на състезанието, има осигурени квалифицирани механици, които ще оказват помощ с професионални инструменти.
EccentricMOTION написа:1)Благодарение на обещанието за техн. екипи дамата ми караше без задна спирачка на тренировките, понеже нямаше едно шестограмче да стегнем жилото;
extream_baikar написа:...
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта