TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

did написа: Прекарването на 1 минута насаме с търсачката преди пускането на нова тема е задължително.

taurus13 написа:+ по-дълъг живот на накладките - за сравнение за една година на стария сменях 2 комплекта, докато сега още съм с оригиналните накладки (освен това съм 90 кила)
Ozzie написа:taurus13 написа:+ по-дълъг живот на накладките - за сравнение за една година на стария сменях 2 комплекта, докато сега още съм с оригиналните накладки (освен това съм 90 кила)
Ако не е тайна какъв тип бяха на стария - резинови или метални и какви са сегашния?
Може би е глупаво да ти задавам следващия въпрос, но предполагам се сещаш, че резиновите заминават по- бързо от металните?

taurus13 написа:Нямам наблюдения върху Code, но новия Saint го имам от една година, та мога да кажа следното:
+ голяма спирачна сила (не може да се сравнява със стария)
+ по-дълъг живот на накладките - за сравнение за една година на стария сменях 2 комплекта, докато сега още съм с оригиналните накладки (освен това съм 90 кила)
+ спирачката е от типа "хаплива" - управлява се със съвсем леко усилие и то само с едното пръстче (с предишната се налагаше да стискам и с двата)
+ досега никакво обслужване - направо не съм я пипал откакто е сложена и няма никаква промяна в работата
+ врътките за настройка на положение на лостчетата са удобна екстра
+ не съм успял да я прегрея, въпреки килограмите си, дори и на сопотските наклони през лятото
- засега никой не внася накладки за 810 сейнта в БГ
Като цяло мога да кажа, че засега се представя, като добра и надежда спирачка. За една година е трудно да се говори за надждността, но като се имат предвид оплакванията от много други спирачки за далеч по-кратко време.....
cichlidi написа:taurus13 написа:Нямам наблюдения върху Code, но новия Saint го имам от една година, та мога да кажа следното:
+ голяма спирачна сила (не може да се сравнява със стария)
+ по-дълъг живот на накладките - за сравнение за една година на стария сменях 2 комплекта, докато сега още съм с оригиналните накладки (освен това съм 90 кила)
+ спирачката е от типа "хаплива" - управлява се със съвсем леко усилие и то само с едното пръстче (с предишната се налагаше да стискам и с двата)
+ досега никакво обслужване - направо не съм я пипал откакто е сложена и няма никаква промяна в работата
+ врътките за настройка на положение на лостчетата са удобна екстра
+ не съм успял да я прегрея, въпреки килограмите си, дори и на сопотските наклони през лятото
- засега никой не внася накладки за 810 сейнта в БГ
Като цяло мога да кажа, че засега се представя, като добра и надежда спирачка. За една година е трудно да се говори за надждността, но като се имат предвид оплакванията от много други спирачки за далеч по-кратко време.....
Всичко, което каза момчето аз мога лично до гарантирам за всяко едно нещо и няма какво да добавя, освен, че във Веломания има накладки. За Кода съм чувал, че имат проблеми с въздуха и тн. На твое място взимам сейнт (не бих я сменил за друга спирачка) без колебание, няма да имаш никакви грижи и спира наистина много.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта