v.zarev написа:Искам да попитам някой има ли личен опит с т.н. каски за Dirt Jump/Street и по-специално - дали някой ползва такава каска при крос/ендуро тип каране?
sailman написа:Колкото до карането с дърт/стрийт каски, знам неколцина, дето карат така, ама как им се чустват кратуните![]()
did написа:При температури над 10-15 градуса - НЕ СТАВА!
v.zarev написа:За фулфейс - не ща, искам да имам свободно движение на главата и видимост.
v.zarev написа:...като гледам моята челадинка...ми се струва, че много лесно при падане ще се изкриви и измести от главата, независимо че е здраво пристегната.
v.zarev написа:при спускане не мога да съм сигурен в челадинката ми, но смятам че фуллфейс не ми е нужен на този етап - та този тип каски удачен вариант ли са ( предимно за частта със спускане, а на изкачване мисля да си перкам с челадинката и да ги сменям)?
Тълкувам като препоръчително, НО не задължително. Каската беше закопчана през цялото време, добре регулирана. Все още не разбирам какво искаш да кажеш с това, Alpina? Моля поясни с цел да коригираме грешката за напред.Живете – каска* Напомняме, че за всички категории е препоръчително да се използва каска с подбрадник.
EccentricMOTION написа:Не разбрах отнесеното до мен и @diddy. Първо да отбележа - бях зрител, не участник, съответно не бях с каска, а с лятна шапка. Второ Диди беше с каска без подбрадник - "челадинка" както ни е известна на повечето. Подкрепям думите ми сТълкувам като препоръчително, НО не задължително. Каската беше закопчана през цялото време, добре регулирана. Все още не разбирам какво искаш да кажеш с това, Alpina? Моля поясни с цел да коригираме грешката за напред.Живете – каска* Напомняме, че за всички категории е препоръчително да се използва каска с подбрадник.
Ето я и нея веднага след финала на първото спускане. <Клик>
ПП: благодаря за личното отношение и ЛС.
Каската е хлабава.EccentricMOTION написа:Не разбрах отнесеното до мен и @diddy.
Alpina написа:Призовавам ви да прочетете иструкциите за употреба на каските си![]()
Ако не се сещате защо, ще ви подскажа -при падане, каската трябва да остане по въжможност на главата
EccentricMOTION написа:Ето я и нея веднага след финала на първото спускане. <Клик>
EccentricMOTION написа::agree: Съгласен. Благодаря, ще коригирам. Не съм обърнал внимание.
v.zarev написа:и при едно падане назад
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 366 госта