outfaced написа:eee, ядец ... току що ми затрябва една пружина![]()
hitar_potar написа:имам въпрос... насочен предимно към колегата МариоБг, който мисля направи поръчка на 28-и февруари. как вървят нещата с тая поръчка - обработена ли е вече, пътува ли, пристигна ли, кво стана?щото аз направих поръчка на 26-и, но стана доста голяма... и до ден днешен си стои на "Processing"?
живко имаше някакви оплаквания преди, че поръчка някаква си му дошла у тях, а в сайта още си стояла на тоя същия статус. дали и при мен не се случва същото?
![]()
![]()
mariobg написа:...след 10 минути две гуми на колегата LIL от "ин сток" стават "оут ъф сток" и понеже той ме беше питал аз му отговорих, че не са налични. След около час изведнъж едната вече е налична (бяха поръчани две еднакви), пускам му ЛС че едната ще му я достав все пак. Той разбира се не ми отговаря, след време ми пише, ами виж сега ти нали каза, че ги нямало и аз сега се връщам от магазина и си купих други. Твърдо отказва да си плати пристигащата гума, т.е. набута ме красиво, затова и след тази поръчка всичко вече ще е предварително платено...
LIL написа:mariobg написа:...
Ако твърдо си решил да се излагаш, мога да постна цялата хронология на нашата одисея около ''моите'' гуми. Включвал съм се в не една и две общи поръчки, с различни хора и никога не съм имал проблем с тях нито те с мен. На някои съм плащал предварително на други при доставка, който, когато, както е казал. Това, че ТИ не можеш да си организираш нещата и предлагаш да ми доставиш ЕДНА гума, вместо на момента да я откажеш предвид ситуацията не е мой проблем.
И запомни- В случая ти не правиш проятелска услуга, определил си си някакъв комисион, който аз съм одобрил и приел, но в замяна очаквам да ми доставиш каквото съм поръчал, а не половината от него.
hitar_potar написа:
... друг е въпроса, че ако аз се бях присъединил към поръчката на някого, АЗ бих юркал да дам предварително парите, за да няма после мрън мрън.
hitar_potar написа:тъйййй... май се сбрахте достатъчно народ за поръчка с безплатна доставка.айде да обявя - чакам инфо за направената от мен поръчка на 26 февруари, че се бави нещо. надявам се до ден-два-три да разбера кви ги вършат в ирландия. ако всичко е наред, ще се цаня да ви направя 1 поръчка, щото се оказах с някой и друг свободен лев и мисля да закупя едни дреболийки.
тааа, оглеждайте се тея дни да видите кво ще напиша.
hitar_potar написа:тъйййй... май се сбрахте достатъчно народ за поръчка с безплатна доставка.айде да обявя - чакам инфо за направената от мен поръчка на 26 февруари, че се бави нещо. надявам се до ден-два-три да разбера кви ги вършат в ирландия. ако всичко е наред, ще се цаня да ви направя 1 поръчка, щото се оказах с някой и друг свободен лев и мисля да закупя едни дреболийки.
тааа, оглеждайте се тея дни да видите кво ще напиша.
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 370 госта