обща покупка от chainreactioncycles.com

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: обща покупка от chainreactioncycles.com

Мнениеот mil4o3 » Пет Фев 26, 2010 11:38 am

готоф съм да се включа с едни ръкавици :beer:
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот mariobg » Пон Мар 01, 2010 4:37 pm

Поръчката бе направена преди няколко часа, моля не ме търсете за добавяне на артикули. След като се оправя с тази поръчка и всички си получат артикулите ще кажа кога ще събирам следваща. Лек ден на всички.
Аватар
mariobg

Рейтинг: 1437

Мнениеот outfaced » Пон Мар 01, 2010 10:27 pm

eee, ядец ... току що ми затрябва една пружина :banghead: :xx(:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот azsa-bachinito » Вто Мар 02, 2010 12:21 am

Някой скоро поръчка? Трябва ми една дреболиика.
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот marsa » Вто Мар 02, 2010 1:02 am

В следващата поръчка бих участвал с 10-20 паунда, ако е скоро, или повечко ако се забави, че ще ме засърбят ръцете.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот veno » Вто Мар 02, 2010 2:38 pm

outfaced написа:eee, ядец ... току що ми затрябва една пружина :banghead: :xx(:

титаниева ?:D
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот outfaced » Вто Мар 02, 2010 6:06 pm

еее, рано е още за титаниева :D ... чай да умерим точните либри първо
пък и Nuke Proof 2.25x400 2" тежи 269г., та няма много стимул за смяна с титаниева се оказа ... поне при малките пружини
Аватар
outfaced

Мнениеот kikon » Сря Мар 03, 2010 8:56 pm

Искам да се включа със 60 паунда.
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот hitar_potar » Сря Мар 03, 2010 11:58 pm

имам въпрос... насочен предимно към колегата МариоБг, който мисля направи поръчка на 28-и февруари. как вървят нещата с тая поръчка - обработена ли е вече, пътува ли, пристигна ли, кво стана? :evil: щото аз направих поръчка на 26-и, но стана доста голяма... и до ден днешен си стои на "Processing"? :dontknow: живко имаше някакви оплаквания преди, че поръчка някаква си му дошла у тях, а в сайта още си стояла на тоя същия статус. дали и при мен не се случва същото? :dontknow: :idea: :praying:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот dEcLiNe » Чет Мар 04, 2010 4:01 pm

Искам да се включа с 30 паунда възможно най-бързо! :beer: :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот mariobg » Чет Мар 04, 2010 4:28 pm

hitar_potar написа:имам въпрос... насочен предимно към колегата МариоБг, който мисля направи поръчка на 28-и февруари. как вървят нещата с тая поръчка - обработена ли е вече, пътува ли, пристигна ли, кво стана? :evil: щото аз направих поръчка на 26-и, но стана доста голяма... и до ден днешен си стои на "Processing"? :dontknow: живко имаше някакви оплаквания преди, че поръчка някаква си му дошла у тях, а в сайта още си стояла на тоя същия статус. дали и при мен не се случва същото? :dontknow: :idea: :praying:

Ох, какво да ти разправям, реално поръчката при мен бе направена около 13 ч. на 01.03, чаках едни фулфейсове, които трябваше да са налични 28.02. Е, сещай се тогава станаха "аут иф сток". След това поръчах без тях, всичко 6 (уж), след 10 минути две гуми на колегата LIL от "ин сток" стават "оут ъф сток" и понеже той ме беше питал аз му отговорих, че не са налични. След около час изведнъж едната вече е налична (бяха поръчани две еднакви), пускам му ЛС че едната ще му я достав все пак. Той разбира се не ми отговаря, след време ми пише, ами виж сега ти нали каза, че ги нямало и аз сега се връщам от магазина и си купих други. Твърдо отказва да си плати пристигащата гума, т.е. набута ме красиво, затова и след тази поръчка всичко вече ще е предварително платено, а няма аз да набивам хиляди левове за п...ки като гореспоменатия. Както и да е отплеснах се, извинявай. Преди 5 минути поръчаката бе със статус "Processing".
Така с предната беше същата работа, т.е. 5 работни дни тия се подмотваха с 30-40 артикула да ги съберат и пратят, реално предната я получих на 10-ти работен ден или 13-тия с почивните. Тази също очаквам да излети от там на 8-мия и при мен да е на 10-тия, въпреки че на сайта се рекламират като време за доставка 5-7 работни дни. Ако има нещо друго дай на ЛС да не пълним темата с глупости.
Аватар
mariobg

Рейтинг: 1437

Мнениеот DarKFate » Чет Мар 04, 2010 5:56 pm

Здравейте, бих искал да се включа с 25 паунда за едни педали и евентуално с това http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=2944
но ако някой има представа дали този маркуч ще пасне на задна спирачка Hope M4. И по-точно кой от всичките изброени вдясно? :dontknow:
Благодаря ви предварително.
Nothing compares to a simple pleasure of a bike ride!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот WestIce » Чет Мар 04, 2010 7:16 pm

Искам да попитам от сега дали ще се прави поръчка преди състезанието в Сопот? Става на въпрос 2-3-4 седмици преди състезанието?
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Мнениеот LIL » Чет Мар 04, 2010 11:57 pm

mariobg написа:...след 10 минути две гуми на колегата LIL от "ин сток" стават "оут ъф сток" и понеже той ме беше питал аз му отговорих, че не са налични. След около час изведнъж едната вече е налична (бяха поръчани две еднакви), пускам му ЛС че едната ще му я достав все пак. Той разбира се не ми отговаря, след време ми пише, ами виж сега ти нали каза, че ги нямало и аз сега се връщам от магазина и си купих други. Твърдо отказва да си плати пристигащата гума, т.е. набута ме красиво, затова и след тази поръчка всичко вече ще е предварително платено...

Ако твърдо си решил да се излагаш, мога да постна цялата хронология на нашата одисея около ''моите'' гуми. Включвал съм се в не една и две общи поръчки, с различни хора и никога не съм имал проблем с тях нито те с мен. На някои съм плащал предварително на други при доставка, който, когато, както е казал. Това, че ТИ не можеш да си организираш нещата и предлагаш да ми доставиш ЕДНА гума, вместо на момента да я откажеш предвид ситуацията не е мой проблем.
И запомни- В случая ти не правиш проятелска услуга, определил си си някакъв комисион, който аз съм одобрил и приел, но в замяна очаквам да ми доставиш каквото съм поръчал, а не половината от него.
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот hitar_potar » Пет Мар 05, 2010 12:09 am

LIL написа:
mariobg написа:...

Ако твърдо си решил да се излагаш, мога да постна цялата хронология на нашата одисея около ''моите'' гуми. Включвал съм се в не една и две общи поръчки, с различни хора и никога не съм имал проблем с тях нито те с мен. На някои съм плащал предварително на други при доставка, който, когато, както е казал. Това, че ТИ не можеш да си организираш нещата и предлагаш да ми доставиш ЕДНА гума, вместо на момента да я откажеш предвид ситуацията не е мой проблем.
И запомни- В случая ти не правиш проятелска услуга, определил си си някакъв комисион, който аз съм одобрил и приел, но в замяна очаквам да ми доставиш каквото съм поръчал, а не половината от него.

абе не че нещо, а и не знам какво точно пише в хронологията ви, ама ти пък толкова ли не можеш да изчакаш все пак да бъде направена самата поръчка и всичко да е 100% сигурно - поръчано или непоръчано, и тогава да вървиш да пазариш от другаде? :dontknow: когато се включвам в чужда поръчка, всичко останало минава на заден план, докато поръчката не бъде пусната. до този момент не предприемам абсолютно никакви действия за набавяне на каквото и да е, за да не се получават ситуации като вашата. а и не мисли, че организирането на поръчка от CRC е лесна работа - доста голяма разправия е при наличието на 3-4 човека освен теб, да не говорим за повече - тоя бърза, оня пък чака нещо да дойде в наличност, третия пък не знае кво точно иска, и т.н. и точно когато всичко изглежда избрано, маркирано, решено, заплюто - нещо излиза out of stock и както няма нищо, изведнъж всичко си ебава майката... и хоп - цялото напрежение ти се стоварва на твойта глава като организатор. на мен ми се случи и успях да забравя един приятел, който много ми се "зарадва" по тоя случай. друг е въпроса, че ако аз се бях присъединил към поръчката на някого, АЗ бих юркал да дам предварително парите, за да няма после мрън мрън.
ЕДИТ: еми след като си готов да дадеш парите предварително, няма кво да питаш желае ли, не желае ли - директно му казваш дай да те намеря някъде да ти дам парите - така хем той си е 100% сигура, хем ти си дал парите вече и няма къде да мърдаш. първите ми поръчки си бях сам самичък, но напоследък са ме надушили и щом поръчвам, ми се лепват няколко човека като по правило - парите се дават само предварително, дори и да мога да поема нечии разходи. не искам просто разправии после. а и доста хора директно си ми пишат - "дай номер на сметка да ти пратя парите", а не "искаш ли парите предварително или не". в случая, според мен, и двамцата сте си виновни - той задето не те е настъпал здраво да му дадеш парите преди поръчката, ти задето не си настоял да ги дадеш и задето си тръгнал да пазариш от другаде преди да знаеш, че поръчката е направена. ;)

П.п. хммм, континентал рейс кинг 2.0 - ако бяха половин инч по-широчки, можеше аз да ги налазя, но поне засега XC търкала не ми трябват - TRAYAL-а върши чудна работа! :evil: :rofl: :evil:
Последна промяна hitar_potar на Пет Мар 05, 2010 12:44 am, променена общо 2 пъти
Аватар
hitar_potar

Мнениеот LIL » Пет Мар 05, 2010 12:16 am

hitar_potar написа:
... друг е въпроса, че ако аз се бях присъединил към поръчката на някого, АЗ бих юркал да дам предварително парите, за да няма после мрън мрън.

''Re: обща покупка от chainreactioncycles.com
Sent: Thu Feb 18, 2010 5:06 pm
by LIL

Здравей!

Прочетох ти условията, по принцип ме устройват и ако не съм закъснял искам да ми поръчаш чифт гуми - http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=30196
26 x 2.0 Wire €16.05. Сметнал съм цената по твоите условия, но все пак може да пишеш точно колко ще ти дължа. Тъй като сумата не е голяма и не ми се занимава с преводи, предпочитам да ти дам парите на ръка при получаване на стоката, а ако желаеш и предварително...''
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот ivan_dimitrov » Пет Мар 05, 2010 9:21 pm

Здравейте ! кога ще се прави поръчка приятели, ще се включа с около 200 лв :) сериозен съм, моля много да ме имате в предвид ако поръчвате скоро :)))
ivan_dimitrov

Рейтинг: 1200

Мнениеот MacLeod » Съб Мар 06, 2010 9:22 pm

И аз бих искал да купя това:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=10186

а евентуално и това:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=9760 ( комплекта от 3 )
Аватар
MacLeod

Рейтинг: 1785

Мнениеот mil4o3 » Нед Мар 07, 2010 12:49 am

Готов съм да помогна с една каска на 661 :evil:
Аватар
mil4o3

Мнениеот krossers1 » Нед Мар 07, 2010 9:43 pm

И аз ще взема една каска 661 с Mil4o3
Аватар
krossers1

Рейтинг: 1131

Мнениеот hitar_potar » Пон Мар 08, 2010 2:02 am

тъйййй... май се сбрахте достатъчно народ за поръчка с безплатна доставка. ;) айде да обявя - чакам инфо за направената от мен поръчка на 26 февруари, че се бави нещо. надявам се до ден-два-три да разбера кви ги вършат в ирландия. ако всичко е наред, ще се цаня да ви направя 1 поръчка, щото се оказах с някой и друг свободен лев и мисля да закупя едни дреболийки. :8D: тааа, оглеждайте се тея дни да видите кво ще напиша. :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Stanev » Пон Мар 08, 2010 12:05 pm

Хехе спри се бе момче ще фалираш :rofl: Ся сериозно, като решиш да поръчваш ми драсни едно ЛС :D :smash:

hitar_potar написа:тъйййй... май се сбрахте достатъчно народ за поръчка с безплатна доставка. ;) айде да обявя - чакам инфо за направената от мен поръчка на 26 февруари, че се бави нещо. надявам се до ден-два-три да разбера кви ги вършат в ирландия. ако всичко е наред, ще се цаня да ви направя 1 поръчка, щото се оказах с някой и друг свободен лев и мисля да закупя едни дреболийки. :8D: тааа, оглеждайте се тея дни да видите кво ще напиша. :beer:
Изображение
Аватар
Stanev

Рейтинг: 1511

Мнениеот hitar_potar » Пон Мар 08, 2010 12:09 pm

в моя паралелен свят понятие като "фалит" е непознато. :magnify:
всичко това се води инвестиция... :bowdown:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот ivan_dimitrov » Пон Мар 08, 2010 8:17 pm

hitar_potar написа:тъйййй... май се сбрахте достатъчно народ за поръчка с безплатна доставка. ;) айде да обявя - чакам инфо за направената от мен поръчка на 26 февруари, че се бави нещо. надявам се до ден-два-три да разбера кви ги вършат в ирландия. ако всичко е наред, ще се цаня да ви направя 1 поръчка, щото се оказах с някой и друг свободен лев и мисля да закупя едни дреболийки. :8D: тааа, оглеждайте се тея дни да видите кво ще напиша. :beer:

давай по-бързо брат, че на зор работата останах без екипировка, пък не ми са кара без :D
ivan_dimitrov

Мнениеот mil4o3 » Пон Мар 08, 2010 8:56 pm

Здравейте. Аз ( mil4o3 и krossers1 ) сме сигурни на 1000% да вземеме по една каска на 661 http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24915 тоест може да помогнем с 132 EURO :evil:
Аватар
mil4o3

Мнениеот ivan_dimitrov » Пон Мар 08, 2010 9:46 pm

е във Евро ли ще смятаме или в Паундове ? иначе аз ще вляза с 90-10 Паунда :))
Последна промяна ivan_dimitrov на Пон Мар 08, 2010 10:34 pm, променена общо 1 път
ivan_dimitrov

Мнениеот mil4o3 » Пон Мар 08, 2010 10:04 pm

Извинявам се (ivan_dimitrov) не се съобразих. Тоест ще помогнем с 120 паунд-а
Аватар
mil4o3

Мнениеот hitar_potar » Вто Мар 09, 2010 11:18 pm

бях обещал включване в темата, тааа... включвам се. CRC най-накрая ме зарадваха, та откъм тая страна нямам оплаквания. за съжаление все още не мога да си избера квото ми е на сърце, а и излезна друг възможен (задължителен) разход, който евентуално ще го разреша до края на седмицата. както и да е, казал съм, че мога да помогна, няма да ви цакам ся. дали с мен или без мен, съберете ли се, ще ви направя поръчка. парите - предварително, нямам възможност да поемам ничии разходи, а и така е най-добре. още по-добре - на лично ви казвам сметката си и отивате в банката директно да вкарате пари в нея - така се избягват всякакви такси за преводи и оскъпени доставки с наложени платежи. ако се сбере народ с поръчка с безплатна доставка, мога да я поръчам и до края на тази работна седмица. :agree: за повече въпроси - на ЛС. :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот mil4o3 » Вто Мар 09, 2010 11:31 pm

Здравейте :wavey: . А да те попитам (hitar_potar) над колко paund-а e безплатна поръчката ,че съм малко скаран с мерните единици :bawling:
Аватар
mil4o3

Мнениеот hitar_potar » Вто Мар 09, 2010 11:35 pm

доставката става безплатна веднага щом се мине границата от 250 паунда, като изключваме цели байкове - за тях винаги се плаща.
Аватар
hitar_potar

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум