CrZ написа:А така и така почнах да разправям. Другият основен проблем на дължината на трасето е че в горната част никога няма достатъчно маршали и ленти. Горе буквално може да си караш фрийрайд, и за това трябва да се помисли. Това е още една причина заради, която на трасето ше му отива скъсяване. Ако ли не поне да има още едно 20тина маршали нагоре че състезанието вече е UCI а не селска кушия.
CrZ написа:..и веднага да трябва да мята скока..
Stancho написа:Но пак всичко опира до спонсори...
CrZ написа:Миналата година на мн места не беше маркирано с ленти А Ева това че трябва да се спуснеш до старта не е проблем на мн състезания е така даже и в Марибор си имаше бая пускане до старта Маршалите и лентите са проблем за Сопот това че е дълго трасето не пречи на карането но поражда организационни проблеми които развалят иначе якото състезание.Та е за тва едно скъсяване би било полезно.
dimbelcheff написа:Не мога да разбера как може да храниш хората които евентуално ще бъдат единствената пречка пред това да бъдеш сгазен от тези за които
стискаш палци.
dimbelcheff написа:Не мога да разбера
Holz написа:Я пак.
dimbelcheff написа:Имам предвид следното, пускаш с твойта нинджа и на някой вираж, дроп или скок падаш лошо и докато се осъзнеш къде си някой те е налазил зверски с 300.И ако ги няма маршалите да те извлекат тебе и нинджата ти познай кой ще го лапа.
veskoz написа:Тогава к'во се обаждаш.
dimbelcheff написа:70-80 човека които да знаят какво да правят
Далеч съм от впечатлението, че всички варшали от последните години знаеха каква им е работата, още по-малко, че биха извлекли някой.dimbelcheff написа:И ако ги няма маршалите да те извлекат тебе и нинджата ти познай кой ще го лапа.
Holz написа:Ехх тоя Сопот бе,само го плюете...
EccentricMOTION написа:По спомени 20лв за ДХ и 10лв за 4х ако не греша.
Хайде и аз да попитам - застраховка изисква ли се за участие? И още един въпрос ме мъчи - къде ще се отсяда по време на състезанието? Има ли в града достатъчно спална база - хотели, вили, хижи, квартири? Как сте решили този проблем или ще се спи в колата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта