Ако си оправи обявата след време, не съм виновен.
Нищо, нищо, нали телефона му е като на таксиметрова компания с тези многото двойки.Fanatico написа:[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=68124]Само аз ли не виждам скайпа му, а го предлага за най-добра връзка ?
Fanatico написа:1. Това не е XC вилка !
2. Прочети за технологията ATA из форума - обизателно ! ! !
3. За ставане - става, но на тази рамка, хода на цокито ще й дойде в повечко, всъщност с доста над допустимия.![]()
На HT2 повече от хода на сегашната ти вилка, не е препоръчителен.
ICEonFIRE написа:Страхотна новина!Вече няколко месеца нямам търпение за новия каталог на РАМ!Щом го вземеш веднага снимки!
X_NRG написа:Трябва да наснимат колелата с разни голи какички около тях, да видите как ще се вдигнат продажбите.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Тази комбинация ще стане запазена марка за Варна.Fanatico написа:
А всъщност как се изкушавам за някакви шестички на клаймъра.
daf4ov написа:Няма лошо твърдак с голяма вилка...

daf4ov написа:Пак ли твърдак ще караш?
BurNiNg_IcE написа:daf4ov написа:Пак ли твърдак ще караш?
Мисля да се върна на твърдо, че тая "мека" рамка нещо не ми се отдава...
BurNiNg_IcE написа:daf4ov написа:Пак ли твърдак ще караш?
Мисля да се върна на твърдо, че тая "мека" рамка нещо не ми се отдава...
аз се размазах от кеф върху бившия си Giant Reign. сега гъзъ ми се вози на Devinci, без да съм фалирал. SeSSion написа:Дали спирачката ще загрява повече, ако я напълня с ракия?
EccentricMOTION написа:Видео като видеото от охранителните камери на Веломания на "Екзарх Йосиф" 10, когато завлекоха Scott-a ли?
EccentricMOTION написа:ПП. Алпина, днес май не си карал колело...аз бутах като идиот 3 часа нагоре, после 1 час надолу понеже объркахме пътеката и сега ми е леко на душата. Всички нерви останаха горе.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта