Ако си оправи обявата след време, не съм виновен.

Нищо, нищо, нали телефона му е като на таксиметрова компания с тези многото двойки.Fanatico написа:[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=68124]Само аз ли не виждам скайпа му, а го предлага за най-добра връзка ?
Fanatico написа:1. Това не е XC вилка !
2. Прочети за технологията ATA из форума - обизателно ! ! !
3. За ставане - става, но на тази рамка, хода на цокито ще й дойде в повечко, всъщност с доста над допустимия.![]()
На HT2 повече от хода на сегашната ти вилка, не е препоръчителен.
ICEonFIRE написа:Страхотна новина!Вече няколко месеца нямам търпение за новия каталог на РАМ!Щом го вземеш веднага снимки!
X_NRG написа:Трябва да наснимат колелата с разни голи какички около тях, да видите как ще се вдигнат продажбите.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Тази комбинация ще стане запазена марка за Варна.Fanatico написа:
А всъщност как се изкушавам за някакви шестички на клаймъра.
daf4ov написа:Няма лошо твърдак с голяма вилка...
daf4ov написа:Пак ли твърдак ще караш?
BurNiNg_IcE написа:daf4ov написа:Пак ли твърдак ще караш?
Мисля да се върна на твърдо, че тая "мека" рамка нещо не ми се отдава...
BurNiNg_IcE написа:daf4ov написа:Пак ли твърдак ще караш?
Мисля да се върна на твърдо, че тая "мека" рамка нещо не ми се отдава...
SeSSion написа:Дали спирачката ще загрява повече, ако я напълня с ракия?
EccentricMOTION написа:Видео като видеото от охранителните камери на Веломания на "Екзарх Йосиф" 10, когато завлекоха Scott-a ли?
EccentricMOTION написа:ПП. Алпина, днес май не си карал колело...аз бутах като идиот 3 часа нагоре, после 1 час надолу понеже объркахме пътеката и сега ми е леко на душата. Всички нерви останаха горе.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта