Fanatico написа:@azze,
Осъзнаваш, че мненията (и в темата му) са от днес нали ?![]()
Alpina написа:A собственика на кучето? Защо никой не се сеща, че и той има ОГРОМНА вина за това?
Alpina написа:Няма спор, че този, който го е направил е психично болен, или поне трябва да бъде освидетелстван, но защо всички гледате листата, а не корена.
Ако това куче, се гледаше в двор и не скиташе безпризорно, дали щеше да му се случи това?
DTD написа:Alpina написа:Няма спор, че този, който го е направил е психично болен, или поне трябва да бъде освидетелстван, но защо всички гледате листата, а не корена.
Ако това куче, се гледаше в двор и не скиташе безпризорно, дали щеше да му се случи това?
Щом е способен да го осакати така, мисля, че е способен и да влезе в двора. Ако си науми човек нещо (особено откачен) няма много неща, които могат да го спрат.
Alpina написа:Извинявай, ама стопанина на това животно трябва да бъде съден!!!
Интересното е, че и аз бях в района по него време, но не съм ви видял. Плющях изсъхнали "форнети" до оградата на училището.Ozzie написа:Около 1110 днес, shaady правеше неуспешни опити да подкара на задна гума стария RAM FR на Krimars в двора на 7 СОУ- Варна.
ico 1 написа:Интересното е, че и аз бях в района по него време, но не съм ви видял. Плющях изсъхнали "форнети" до оградата на училището.Ozzie написа:Около 1110 днес, shaady правеше неуспешни опити да подкара на задна гума стария RAM FR на Krimars в двора на 7 СОУ- Варна.
Тази зараза и във Варна ли е плъзнала...ico 1 написа:Плющях изсъхнали "форнети" до оградата на училището.
DTD написа:... Ако си науми човек нещо (особено откачен) няма много неща, които могат да го спрат.
hitar_potar написа:подобен случай като този в сливен, описан от Сора, имаше и в русе тази зима, последния сняг мисля - в градския парк, на 25 метра от едно от основните училища в града, в което учат доста хлапета 1, 2, 3, 4 и т.н. класове, едно улично кученце беше проснато и убито... със стрела в главата.![]()
![]()
![]()
имаше си и патрулка, ченгета, които разпитваха очевидци дали са видели нещо или някой подозрителен. грам не ги бъркаше кучето има ли стопанин или не... просто защото се притесняват, че който и да е направил това, следващия път поредното куче може да му се стори безинтересно... следващия път може да реши да изчака удрянето на училищния звънец... тогава кво прайм, а?
Grash написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта