Карам рамка Ram ht2 предимно AM и съм 70 килограма

Чакам предложения.

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kapitanblood написа:Аз карам рамка HT2 и съм с заден дерайлиор SRAM X9 и команда към него същата (АДСКИ СЪМ ДОВОЛЕН) предния е X& нов си го взех и също е супер (само ще вметна че до сега съм карал SHIMANO и разликата е голяма ..
П.П моето скромно мнение е взимай SRAM и не му мисли
did написа:kapitanblood написа:Аз карам рамка HT2 и съм с заден дерайлиор SRAM X9 и команда към него същата (АДСКИ СЪМ ДОВОЛЕН) предния е X& нов си го взех и също е супер (само ще вметна че до сега съм карал SHIMANO и разликата е голяма ..
П.П моето скромно мнение е взимай SRAM и не му мисли
И какво точно Шимано си карал, че го сравняваш с X9? Еквивалентът на X9 е Shimano XT. Карал ли си с XT монтаж и какво точно не ти е харесало?
did написа:Твоят приятел е технически инвалид, щом всяка седмица иска профилактика или ремонт на XT. Хората това го карат по 5 години без да мръдне. Аз (досега) само 2-3.
Не се изказвай в теми, в които едно нещо се сравнява с друго нещо, когато си пробвал лично само едно от двете.
Преди 3-4 години тема с такова заглавие щеше да бъде заключена след втория пост, ама сега няма кой...
did написа:При кадърен монтаж, двете работят еднакво добре.
Antediluvian написа:...Някой може ли да обясни разликата между deore XT и deore /някой който е карал и двете/, в смисъл подробно - работа, поддръжка, настройка, влияние от кал, скорост на превключване и т.н. /също в зависимост с кои команди са карани/ ?...
Capoeira написа:Само уточнение че разликата между SLX(Deore) / XT от това което съм забелязал, освен лагера на едната ролка е и матеряла от който е направена основната планка на тялото, при SLX беше просто щанцованта ламаринка, докато при XT беше солидно парче алумин фрезовано.
acidrain написа:Capoeira написа:Само уточнение че разликата между SLX(Deore) / XT от това което съм забелязал, освен лагера на едната ролка е и матеряла от който е направена основната планка на тялото, при SLX беше просто щанцованта ламаринка, докато при XT беше солидно парче алумин фрезовано.
SLX нито е Deore, нито планката е от ламарина.
blizzard написа: може ли някой с повече такъв опит да внесе светлина доколко се различават НА ПРАКТИКА двете марки. Как се отразяват лошите кални и мокри условия на работата на различните компоненти, как се различават интервалите на профилктика и т.н.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта