Alpina написа:Обсъждано е![]()
Както и отвеждането на деца против волята им, което всички забравиха, но бяха много афектирани...
Както катастрофата на рейса близо до Ямбол, след която всички говореха какво трябва да се направи с морално остарелите превозни средства от масовия транспорт, но всички забравиха и нищо не се промени.
Както тази с Максим Стависки...
...........
Както още сумати трагични случаи, за които се говори със седмици и след това изведнъж все едно не са се случвали, докато не настъпи следващата
cvb написа:а ти полиция викал ли си за нещо подобно и т.н.
Stancho написа:@Alpina отново се впускаш в някакви странични неща... Идеята е тези, които сега учат да се замислят какво правят! Нали сам каза - гледаме да предотвратяваме нещата, а не да ги отбелязваме.
П.П. А и в нашето училище след случката с автобуса забраниха екскурзиите...
Alpina написа:Stancho написа:@Alpina отново се впускаш в някакви странични неща... Идеята е тези, които сега учат да се замислят какво правят! Нали сам каза - гледаме да предотвратяваме нещата, а не да ги отбелязваме.
П.П. А и в нашето училище след случката с автобуса забраниха екскурзиите...
В какво се впускам бре...
Я малко се осъзнай - след 4 дена тази тема ще е на дъното, никой няма да се сеща, никой няма да помни че я е имало....
Преди седмица мислих да ъп-на всички подобни теми, но се отказах, защото е безсмислено....
И самия ти не го схвана - тоя клип се обсъжда, когато излезна... това че ти си го открил сега, не го прави актуален дет се вика.... или ще бистриме еднакви теми през 6 месеца...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
ico 1 написа:@ Тедо.
@ всички. Как ще коментирате следния факт?: - Наказваме на педагогически съвет с "предупреждение за изключване" момиче от седми клас. Майката, която по принцип трябва да присъства на заседанието не се явява никаква - била заета. На другия ден чадото е с нов телефон и се записва за екскурзия.
Може би щото сваляш мутра с един ритникico 1 написа:Аз нямам проблеми с учениците. Някои от тях не ме харесват, но това слабо ме интересува.![]()
Определено! Защо при майка ми няма такива случаи? А е преподавала и преподава в училища, които са доста далеч от елитните.ico 1 написа:Учениците не са токова виновни. Някой ги е оставил на произвола.
Alpina написа:Какво ще кажеш да си сдържаш нервичките?
Alpina написа:Шмульо.
Аз съм извън този списък. По-добре дръпнати уши сега, отколкото белезници след време.TeDo_BaPHa написа:По всяка вероятност постъпката ми ще се стори крайно нетактична на мнозинство от хора
Parenting fail!ico 1 написа:@ всички. Как ще коментирате следния факт?: - Наказваме на педагогически съвет с "предупреждение за изключване" момиче от седми клас. Майката, която по принцип трябва да присъства на заседанието не се явява никаква - била заета. На другия ден чадото е с нов телефон и се записва за екскурзия.
ico 1 написа:През оставащите му три години обучение може да прави каквото си поиска...
azze написа:ico 1 написа:През оставащите му три години обучение може да прави каквото си поиска...
...докато някой не му завърти главата на 360 градуса.Рано или късно това ще се случи.
PRobably написа:Събирате се шуменци отивате при ахмед и му стискате ръката докато не се чуе пук...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта