честито!

Jim написа:...подозирам, че колегата Gasolin има предвид битуващото мнение, че шоковете с платформа не са най-удачния избор за рамка с DW-Link окачване.
outfaced написа:
...По принцип се твърди, че шоковете идващи с DWлинкските кончета са леко пипнати като за DWлинк...
FireFoXa написа:...Чудесен избор на главини, отсега или отпреди кончето ги караш? Като ги покараш да споделиш впечатление от главините, че изглеждат доста примамливо
Ozzie написа: ...
Jim написа:outfaced написа:
Виж ти! Не знаех това. И се бях размислил за нЕк`ви пружини... Ама ти по-добре знаеш как е![]()
Колкото до теглото - малко съм разочарован. Бях решил да кача снимка с показанията на кантара, ма като видях цифрите се отказах15,200 кг. в тоя му вид, а ще слагам и водач. Имах огромното желание първото число да е 14, но...
taurus13 написа:... Да те слуша и да те вози безотказно, в дъжд, пек, студ и мрак и докато...опс това беше друга сватба но...може да целунете коня си...
hitar_potar написа:@Дафо знае най-добре.![]()
pascoff написа:...не разбрах само, за какво ти е тоя водач? ...
Моето предположение е, че при тръскането по време на спускане, веригата прави корем и пада от долната страна до половината на предната плоча /възможно е да слезе на по-малката, а може и направо върху муфата/. След това, когато врътна леко назад /в завой например,за да преместя тежестта си само върху единия крак/, тя пада нацяло.
а шока си е муцка, изобщо не ти трябват никакви прУжУни
outfaced написа:... да беше чел, имам един при мен за продан
Jim написа: Държа преливника с минимално налягане и почти максимален обем /65 кг. съм/, при което шокът прави около 80 % от хода си без да го подлагам на аграрщини.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта