Кой си изхвърли веригата на пътя?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Кой си изхвърли веригата на пътя?

Мнениеот THEZOGGO » Съб Май 01, 2010 9:42 pm

Днес с колегата Pirate, видяхме на ул. Беловодски път в кв. Бояна (град София), верига от велосипед (няколко звена от нея) които си стояха на пътя. Колегата който си е захвърлил веригата на пътя трябва да се засрами. Помислете какво ще стане ако всеки колоездач започне да си изхвърля ненужните и изхабени компоненти на пътя...

Изображение

Изображение
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Re: Кой си изхвърли веригата на пътя?

Мнениеот bikerider » Съб Май 01, 2010 9:52 pm

THEZOGGO написа:Помислете

Никакъв шанс.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот yoanmilenkov » Съб Май 01, 2010 10:16 pm

Ами ако не е виновен и му е паднала без да разбере :rofl:
NS Bikes Holy Guacamole
Аватар
yoanmilenkov

Рейтинг: 1114

Мнениеот bikerider » Съб Май 01, 2010 11:12 pm

Засега магаретата остават девет...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот aggressive_rider » Съб Май 01, 2010 11:56 pm

То вече народа започна да си изхвърля боклуците в гората, пък вие за една "верига" :D Абе ужас :(
Ето как се качва баир на пълна газ с БОМБА! http://vbox7.com/play:170594d8
http://koleloto.com/
aggressive_rider

Рейтинг: 970

Мнениеот DenisMutlu » Нед Май 02, 2010 1:13 am

Стига глупости, така като я гледате тая верига ръждясала дали е хвърлена от велосипедист който я е използвал доскоро? Пък да не говорим колко цигани и дядки има които карат стари колелета и надали им пука къде хвърлят... :smash:
:offtopic:
Като каза гората се сетих за едно място над Варна където в промишлени количества са изхвърляли изхабени автомобилни гуми... и то напълно сред природата където не им е мястото са си го направили като бунище...
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот pe60t0 » Нед Май 02, 2010 1:50 am

Мда...на много места има такива простотИЙ като при Варна.
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот МИКИ МАУС » Нед Май 02, 2010 6:55 am

bikerider написа:Засега магаретата остават девет...

Оставам с плахата надежда , че уважаваните от всички нас другари не ги слагаш в това число! :evil:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот THEZOGGO » Нед Май 02, 2010 9:54 am

DenisMutlu написа:Стига глупости, така като я гледате тая верига ръждясала дали е хвърлена от велосипедист който я е използвал доскоро? Пък да не говорим колко цигани и дядки има които карат стари колелета и надали им пука къде хвърлят... :smash:

По наклона на ул. "Беловодски път" не вярвам да може да кара някой дядо или циганин с "Украйна", "Лястовица" или "Школник" - с един оборот отпред и отзад, тъй като това са масово разпространените велосипеди сред дядовците и циганите.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Alpina » Нед Май 02, 2010 10:40 am

Ти не вярваш, ама карат :beer:
Без някой да е видял, по това парче, могат да се правят хиляди изводи, а то е там от доста време :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PRobably » Нед Май 02, 2010 12:25 pm

Лелеле УЖАСТ. :crazy: За какво пусна темата ? Се едно не знаеш,че няма никаква полза от нея...
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот THEZOGGO » Нед Май 02, 2010 12:41 pm

@Alpina
:agree:
:beer:

@PRobably

Моля, ако обичаш, премести се в темата на Мики Маус...
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот PRobably » Нед Май 02, 2010 1:35 pm

аххаххахаьххьахахахуъуаьухъауъхь продължавай да си вярваш няма лошо. :rofl:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот Criten » Нед Май 02, 2010 1:42 pm

DenisMutlu написа:Стига глупости, така като я гледате тая верига ръждясала дали е хвърлена от велосипедист който я е използвал доскоро? Пък да не говорим колко цигани и дядки има които карат стари колелета и надали им пука къде хвърлят...

DOWNHILL
Аватар
Criten

Рейтинг: 1103

Мнениеот ico 1 » Нед Май 02, 2010 9:17 pm

@ Criten vs DenisMutlu, първо погледнете в кой форум е темата. :D
Повече не пречете на разследването!
Предлагам да се направи ДНК анализ на веригата. Така ще се разбере на кои венци е била. :agree:

П.П. Хубавото е, че няма масло по веригата, което да затрудни анализа. Явно не е била варена - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=5188&start=0&hilit=%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0 :lol2:
Аватар
ico 1

Мнениеот DenisMutlu » Нед Май 02, 2010 10:38 pm

Абе да ти кажа може и да е същата верига... Като гледам от 2005та до сега добре е ръждясала :rofl: :rofl:
Аватар
DenisMutlu

Мнениеот SpoileR » Сря Май 05, 2010 11:20 am

PRobably написа:Лелеле УЖАСТ. :crazy: За какво пусна темата ? ....

:agree: :agree: :agree:

@Тhe ZOGGO
Не че нещо, ама наистина ли мислиш, че тази верига е хвърлена от някой от ТОЗИ форум? :eek3:
И разбираш ли ще прочете и ще го хване срам и няма повече .... :D :dontknow: ;)

ДА! Прав си, би трябвало да се засрами (който и да е...). Но това е всичко... ;)

Разбирам миротворец си, миролюбец и разбирам чувството ти за справедливост и тн, но наистина чак това е малко прекалено... ;)

Ако изобщо човек го е направил т'ва (И ТО НАРОЧНО), а не е изпаднало от някъде (може да е от хиляди неща), едва ли въпросния изобщо ще е от такова естество, че да чете форуми... ;) Ако изобщо може и да чете... :D

Tа ако него си тръгнал да оправяш, забрави ;) Иначе да се поучават други четейки в момента, да има полза, но не мисля че на някого от тук изобщо би му хрумнало да си изхвърли веригата на пътя.... :dontknow:
:beer: :peace:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот DenisMutlu » Сря Май 05, 2010 12:38 pm

По-скоро в канавката :rofl: Или ще я сваря в грес и ще направя задушена верига за вечеря :rofl:
Аватар
DenisMutlu

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Май 05, 2010 12:52 pm

Кой си променя дължината на веригата в планината? Момчета дори моята верига не е толкова ръждясала...
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот mors » Сря Май 05, 2010 1:09 pm

Човека се бъзика бре. Много бавно загрявате. :D
Velosiped ist Krieg
http://egopolitico.org/
Аватар
mors

Рейтинг: 1213

Мнениеот THEZOGGO » Сря Май 05, 2010 8:59 pm

mors написа:Човека се бъзика бре. Много бавно загрявате. :D

За това пуснах тема и то в "Бла бла" :)
:beer:
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Antares » Сря Май 05, 2010 9:02 pm

Абе да не я намерихте някъде между Подгумер и Локорско?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот THEZOGGO » Сря Май 05, 2010 9:07 pm

Твърдо нЙе :D
Намерихме я в посока Тихия кът, малко след последните къщи в Бояна по ул. "Беловодски път" :^:
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот papi007 » Нед Май 09, 2010 10:33 pm

Айде сега щото си нямате работа, и си търсите занимание кой да плюете, че това и онова - да ви дам причина

Седейки си в нас , изпих 1-2 бири. Гадже, родители дъра бъра... Колкото причини на човек да му се докара колело от нерви искате , сигурно в този ден щях да ви намеря само от личен опит. И така , нервен, качих се на колелото и тръгнах бавно и славно към момина скала. При мен вероятността да допусна някаква грешка винаги е голяма , а когато някой ми опъне нервите - грешки бол.... И така , моята си пролича когато тръгнах да катеря по бул. България - почна да ме боли гъза! Бях си с редовната удобна екипировка, ама тоя път бирите не бяха достатъчни , за да мога не мога да усетя, че в бързането си , съм тръгнал с боксерките под колоездачното панталонче. И така , реших да се мъча , но след като минах догановата вила , си харесах едно тъмно местенце, и си свалих боксерките. Взетите 2 меденки от нас също си ги изядох, че ме свиваше стомаха от глад. Огледах боксерките, не забелязах да съм ги осрал някъде, за това си ги прибрах в раницата. Опаковките от меденките-също. Загащен, стегнат , хапнал - продължих! Покатерих още не много, когато просто така ме сви корема , че това да продължа да карам, сигурно щеше да е равностойно на това еврейн да пусне език на Хитлер. Реших че след като толкова много индивиди и жени са ме мъчили , аз поне мога да съм благосклонен към себе си. Облякох си якенцето, че все пак надолу беше студено, и дим да ме няма. Спускане като спускане, прибрах се , наядох се. И така , реших да си пратя свалените неща от планината неща по предназначение. Колелото на терасата, раницата и тя ,опаковките от меденките в кофата... И боксерките ... Който не намерих в страничния джоб... Нито пък .. В предния.. Както и в големия (бяха потни, гнусно щеше да е да ми се търкат в портмонето и 2те корнита :scared: ) .. Така се стигна до извода че или страдам от кратка памет че съм ги прибрал, или че съм замърсил милата планина с един чифт черни боксерки. Мир на праха им, ще ми липсват, и искам да знаят че няма незаменими, но има незабравими!

Няма да пускам отделна тема, защото сте почнали тук - кой каквото и да види, веднага е възмутен, веднага трябва да се чеше езика във тоя форум.
Плюите ме , че не съм си вързал гащите със свинска опашка. Че не съм се върнал примирайки да си търся загубеното с болешките в корема ми , и намирайки ги , с последни сили да изрева "УРААААА" да падна и умра....

@THE ZOGGO - Уважавам те , както и всеки друг, който кара колело, но понякога се случват такива неща. Откъде си сигурен, че това не е от някое масово мероприятие , с цел резервни части ако някой скъса верига? Даже визирам една моя стара тема - цък . Няма да постигнеш (постигнем) нещо с писането си във форума, освен да си губиш(м) времето, като превръщаме форума в нещо като FACEBOOK ( :puke2: ) . Като видиш някой да прави така - отиваш - и му казваш. А ако е от "нашите" и се прави много на оборотен - 2 шамара да разбере че на никой не му пука за неговата безотговорност, а за груповото впечатление към "колоездачите".

Best wishes - papi007 :wavey:

p.s. Хъм пък ако верно темата е с цел "развлечение" май ви трябва ударна доза километри :lol: Съвсем сте взели да се побърквате :D

p.s.2 Пфу сори за дабъл поста :banghead:
Аватар
papi007

Мнениеот Antares » Пон Май 10, 2010 9:26 am

М, да и в контекста на темата - ако някой открие въженце за скачане, с лагерен захват при дръжките - да се обажда, че много ми липсва! Склонен съм да понеса критиките за замърсяването на природата с него. Бях тръгнал към Лаута с идеята да комбинирам помпене и скачане... Като пристигнах на пъмпа, освен, че беше кален, се оказа, че в раницата ми няма въженце :[
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Назад към Бла - Бла