Айде сега щото си нямате работа, и си търсите занимание кой да плюете, че това и онова - да ви дам причина
Седейки си в нас , изпих 1-2 бири. Гадже, родители дъра бъра... Колкото причини на човек да му се докара колело от нерви искате , сигурно в този ден щях да ви намеря само от личен опит. И така , нервен, качих се на колелото и тръгнах бавно и славно към момина скала. При мен вероятността да допусна някаква грешка винаги е голяма , а когато някой ми опъне нервите - грешки бол.... И така , моята си пролича когато тръгнах да катеря по бул. България - почна да ме боли гъза! Бях си с редовната удобна екипировка, ама тоя път бирите не бяха достатъчни , за да мога не мога да усетя, че в бързането си , съм тръгнал с боксерките под колоездачното панталонче. И така , реших да се мъча , но след като минах догановата вила , си харесах едно тъмно местенце, и си свалих боксерките. Взетите 2 меденки от нас също си ги изядох, че ме свиваше стомаха от глад. Огледах боксерките, не забелязах да съм ги осрал някъде, за това си ги прибрах в раницата. Опаковките от меденките-също. Загащен, стегнат , хапнал - продължих! Покатерих още не много, когато просто така ме сви корема , че това да продължа да карам, сигурно щеше да е равностойно на това еврейн да пусне език на Хитлер. Реших че след като толкова много индивиди и жени са ме мъчили , аз поне мога да съм благосклонен към себе си. Облякох си якенцето, че все пак надолу беше студено, и дим да ме няма. Спускане като спускане, прибрах се , наядох се. И така , реших да си пратя свалените неща от планината неща по предназначение. Колелото на терасата, раницата и тя ,опаковките от меденките в кофата... И боксерките ... Който не намерих в страничния джоб... Нито пък .. В предния.. Както и в големия (бяха потни, гнусно щеше да е да ми се търкат в портмонето и 2те корнита

) .. Така се стигна до извода че или страдам от кратка памет че съм ги прибрал, или че съм замърсил милата планина с един чифт черни боксерки. Мир на праха им, ще ми липсват, и искам да знаят че няма незаменими, но има незабравими!
Няма да пускам отделна тема, защото сте почнали тук - кой каквото и да види, веднага е възмутен, веднага трябва да се чеше езика във тоя форум.
Плюите ме , че не съм си вързал гащите със свинска опашка. Че не съм се върнал примирайки да си търся загубеното с болешките в корема ми , и намирайки ги , с последни сили да изрева "УРААААА" да падна и умра....
@THE ZOGGO - Уважавам те , както и всеки друг, който кара колело, но понякога се случват такива неща. Откъде си сигурен, че това не е от някое масово мероприятие , с цел резервни части ако някой скъса верига? Даже визирам една моя стара тема -
цък . Няма да постигнеш (постигнем) нещо с писането си във форума, освен да си губиш(м) времето, като превръщаме форума в нещо като FACEBOOK (

) . Като видиш някой да прави така - отиваш - и му казваш. А ако е от "нашите" и се прави много на оборотен - 2 шамара да разбере че на никой не му пука за неговата безотговорност, а за груповото впечатление към "колоездачите".
Best wishes - papi007

p.s. Хъм пък ако верно темата е с цел "развлечение" май ви трябва ударна доза километри

Съвсем сте взели да се побърквате

p.s.2 Пфу сори за дабъл поста