apExa написа:От всичко прочетено тази вечер разбрах че спринт аполон е много добро за из планината и ваобще оффроуд ! Но много искам да разбера повече за този Cross Speedster , ако някой знае нещо да споделя че съм много навитак идната седмица да си взема
mors написа: Най-добре се насочи към Sprint Apolon, някой Shockblaze или пък защо не втора ръка.
apExa написа:Но много искам да разбера повече за този Cross Speedster
mors написа:И пак казвам - изчети темите за колела до 400 лева и не бързай.
EccentricMOTION написа: НЕ се спирай на този велосипед. Има далеч по-приятни велосипеди за тази цена. Аполон е дори клас нагоре над това чудо на инженерната мисъл.
mors написа:Ако не намериш Аполон за 399 лева и решиш да дадеш някой лев отгоре, можеш да погледнеш и Ferrini R3
tbcplayer написа:Хората се прецакват като си купуват Крос
EccentricMOTION написа:Желая ти в най-скоро време да си горд собственик на Аполон
uaz_95 написа:Човек събери още малко пари и изобщо тия крос ги зарежи.
apExa написа:още не съм си купил нищо, но съм в процес на разознаване !
apExa написа:още не съм си купил нищо, но съм в процес на разознаване !от един магазин ми предлагат спринт хектор за 395лв. със същото обурудване като на аполона но е с две дискови , а не с в-брейк ! какво мислите за хектора , ако знаете нещо казвайте защото се колебая , хектора е нов модел и едвали ще има много мнения за него , но ... колкото толкова ! Благодаря предварително !
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта