Нашата група :)

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Нашата група :)

Мнениеот taurus13 » Пон Май 03, 2010 10:13 pm

Да бе, ние цял ден бродихме и я блянувахме тази студена бира, като за капак на всичко, когато се спуснахме на водопада, се оказа, че бирата била свършила преди 20мин. А сега разбираме, че тя ни е чакала студена в реката, горе в планината.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Andy3 » Вто Май 04, 2010 3:51 pm

Е то някой предложи да се върнем по обратния път. :D :D :D Следващия път кристално кълбо или шепа боб трябва да си вземем. :rofl:
Аватар
Andy3

Рейтинг: 1659

Мнениеот sos » Вто Май 04, 2010 6:29 pm

На бързичко да се похваля днес с Дани направихме една бърза "Обиколна" много гот имаше си от всичко-дъжд,кал, а бе всичко на което се радва един "Нашогрупец" Поради липса на летописци няма снимков матерял :D :D
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот azsa-bachinito » Вто Май 04, 2010 7:16 pm

Таралежии... таралежиииии....всичко е алъш вериш. И министри и банкери таралежиш не веднъж. :D :bowdown:
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот THEZOGGO » Вто Май 04, 2010 11:46 pm

sos написа: Поради липса на летописци няма снимков матерял :D :D

Aaaaa вие затва ме зарибявахте днескаааа ;) :smash: :magnify: :eyebrow:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот DonDanito » Сря Май 05, 2010 7:20 am

Вчера карането с Добри беше много добро! Жоре,жалко че не дойде,изпусна много :) но нищо,следващия път :beer: Нямаме снимки,но запомнихме всичко, хаха :D
Дани, тел. 0878 808 991 :)
Аватар
DonDanito

Рейтинг: 1518

Мнениеот Reactor » Сря Май 05, 2010 7:59 pm

DonDanito написа:Вчера карането с Добри беше много добро! Жоре,жалко че не дойде,изпусна много :) но нищо,следващия път :beer: Нямаме снимки,но запомнихме всичко, хаха :D

Е па нарисувайте го :lol:
Аватар
Reactor

Мнениеот taurus13 » Чет Май 06, 2010 12:54 am

Я си кажете сега, кой смята да ходи на 22 май към Богдановците...или аз ще отсрамвам групата самостоятелно?!?
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kapitanblood » Чет Май 06, 2010 1:17 am

taurus13 написа:Я си кажете сега, кой смята да ходи на 22 май към Богдановците...или аз ще отсрамвам групата самостоятелно?!?

Май ще станем двама с отсрамването. :agree: (не се знае още ама е почти сигурно че ще ходя).
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот did » Чет Май 06, 2010 11:41 am

Ами... вие сте съорганизатори, съвместно с "Крива Спица", така че ще е редно да не сте само двама ( не че има такава опасност ;) )

На "Нашата група" ще се възлагат сериозни задачи оттук нататък по организацията, включително участие в маркирането на трасето ;)

Чакаме да ви мине гергьовденското мероприятие и ще ви намерим работа :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот RedHawk » Чет Май 06, 2010 7:57 pm

Ау!
Пък ние си мислехме, че ще минем метър. :D
Чакаме подробности - ако е другата седмица дано е събота-неделя /маркирането/. :agree: :)
Аватар
RedHawk

Мнениеот taurus13 » Чет Май 06, 2010 8:22 pm

Да..да - съорганизатор е...и ако не дойде друг освен мен, излиза, че аз съм съорганизатор. Аз, разбира се, имам голям опит в организирането...проблема е, че досега съм организирал предимно собствените си изгубвания, но никога не е късно да опитам и с други хора.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kvelikov » Пет Май 07, 2010 8:01 am

Предварително се извинявам за лекия :offtopic: , но май е време да припомним за ТАЗИ ЗМИИСКА тема:
viewtopic.php?f=3&t=55521

Хората са го написали, остава някой да го прочете... :bigeyes:

И да не ви се случва!!!
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот Reactor » Пет Май 07, 2010 8:43 am

taurus13 написа:Да..да - съорганизатор е...и ако не дойде друг освен мен, излиза, че аз съм съорганизатор. Аз, разбира се, имам голям опит в организирането...проблема е, че досега съм организирал предимно собствените си изгубвания, но никога не е късно да опитам и с други хора.

Нашето подразделение е строено и готово за акция!
Остава да получим точни координати,дата,час и зона за действия! :batman: :magnify:

kvelikov:Темата е актуална и е задължително да се знаят тези неща! :agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот taurus13 » Пет Май 07, 2010 10:16 am

Reactor написа:
taurus13 написа:Да..да - съорганизатор е...и ако не дойде друг освен мен, излиза, че аз съм съорганизатор. Аз, разбира се, имам голям опит в организирането...проблема е, че досега съм организирал предимно собствените си изгубвания, но никога не е късно да опитам и с други хора.

Остава да получим точни координати,дата,час и зона за действия! :batman: :magnify:

Радвам се да прочета това.... :beer:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот edinmilion » Пет Май 07, 2010 11:41 am

kvelikov написа:Предварително се извинявам за лекия :offtopic: , но май е време да припомним за ТАЗИ ЗМИИСКА тема:
viewtopic.php?f=3&t=55521

Хората са го написали, остава някой да го прочете... :bigeyes:

И да не ви се случва!!!

Мислех да я търся тая тема скоро, че все шумоли храсталака като мина по някоя пътека :agree:
Все още не е достатъчно горещо, но е пълно с животинки. Има много гущери (зелен гущер поне такъв виждам няколко пъти). Вчера пък видяхме една прегазена змия на асфалта до ез. Панчарево...
В посочената тема се споменава, че може да ръфне гумата, но по скоро имат топлинни сензори и целят мръвката.
Всъщност не са толкова опасни ако се действа без паника след ухапването, добре че отровата не е толкова силна колкото при други змии по Света и нямаме разни висящи видове от дърветата (както гъсениците в парка :lol:) а са ниско долу и тея с високите средни са облагодетелствани :lol:

Наскоро гледах по дискавъри един отровоман от САЩ, занимаващ се с изследването на змийската отрова, работят над проект срещу рака и други болести. Та така де тоя си инжектираше различни видове змийска отрова - венозно! Естествено под лекарско наблюдение, и до толкова беше развил антиотрова, че повечето не му влияеха, а от отрова на Черната Мамба му избиха само пъпки :bigeyes:
Не всички сме като него обаче, за това по добре да не срещаме змии :praying:
edinmilion

Мнениеот kvelikov » Пет Май 07, 2010 12:10 pm

Да добавя нещо важно:
Не убивайте змиите!!! :nono:
Без значение отровни/неотровни.
ПОЛЕЗНИ са и не са виновни, че ги стряскаме по храсталаците.
НИКОГА не нападат сами и ако не ги плашите, ще си останете само със спомена за интересна среща... :eyebrow:

И още: около реките и чешмите, особено след дъжд, излизат много дъждовници (черните земноводни с жълтите петна)!
Бавни са и не могат да реагират на спускач, примерно. Пазете ги, не ги прегазвайте... :nono:
Особено много са по спускането в края на трасето "Черни връх".

Thanks!
Аватар
kvelikov

Мнениеот RedHawk » Пет Май 07, 2010 4:10 pm

Във връзка с това :

did написа:Ами... вие сте съорганизатори, съвместно с "Крива Спица", така че ще е редно да не сте само двама ( не че има такава опасност ;) )

На "Нашата група" ще се възлагат сериозни задачи оттук нататък по организацията, включително участие в маркирането на трасето ;)

Чакаме да ви мине гергьовденското мероприятие и ще ви намерим работа :D

И това :

Reactor написа:

Нека хората от "Нашата група", които имат желание да се включат в подготовката на мероприятието да се разпишат тук.
За сега говорим само за подготовката - за самото мероприятие уговорките ще са малко по-късно.
Знаем че участието в подготовката за всеки зависи от обстоятелствата - дата, работа и др. задължения, затова по-сигурна
уговорка ще можем да направим след изясняването на някои подробности, но все пак който по-принцип има желание да
се включи в подготовката нека да го заяви, за да имаме някаква яснота.
Аватар
RedHawk

Мнениеот kapitanblood » Пет Май 07, 2010 8:29 pm

Дайте да видим,кой ще ходи и с какво,и след това да се разбираме за подготовка. :beer: За момента съм на 99% сигурен че ще дойда ама.... :popcorn: :beer: :agree:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот Reactor » Пет Май 07, 2010 9:34 pm

RedHawk написа:Във връзка с това :

:agree: Изчакваме подробна информация от щаба на Крива спица и ако знаем предварително кой би искал да се включи,по лесно ще организираме другите подробности.
Аватар
Reactor

Мнениеот kapitanblood » Съб Май 08, 2010 5:58 pm

За утре някакво каране? :confused: :beer:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот taurus13 » Нед Май 09, 2010 10:30 pm

Reactor написа:

:agree: Изчакваме подробна информация от щаба на Крива спица и ако знаем предварително кой би искал да се включи,по лесно ще организираме другите подробности.

Принципно съм навит, обаче като кажете в какво се състои тази подготовка и за кои дати, ще ви отговоря окончателно.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kapitanblood » Пон Май 10, 2010 12:41 pm

Здравейте,изпуснах карането на 6 май,за което много съжалявам,но жената си беше в София за няколко дни, и нямаше как. :bawling: :bawling: .15 наближава а нямаме организация за пътуването,за момента виждам има ентусиазъм от ТАУРУС и БОРИСЛАВ,дайте да видим колко човека ще пътуваме и с какво.Който има желание,да пише тук и да се разбираме. :agree:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот eminem94 » Пон Май 10, 2010 4:09 pm

kapitanblood написа:.15 наближава а нямаме организация за пътуването,за момента виждам има ентусиазъм от ТАУРУС и БОРИСЛАВ,дайте да видим колко човека ще пътуваме и с какво.Който има желание,да пише тук и да се разбираме. :agree:

Какво пътуване .... За Шипка ли става въпрос ?
Мъж паднал с колело и една жена отишла и казала:Господине паднахте лошо.А мъжът отговорил:Падни ти по хубаво да ти еба майката.
Аватар
eminem94

Рейтинг: 1210

Мнениеот taurus13 » Пон Май 10, 2010 4:33 pm

Аз лично ще пътувам самостоятелно, понеже имам работа по моя имот в региона и ще тръгна предварително. Събота ще се паркирам направо в гр. Шипка.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kapitanblood » Пон Май 10, 2010 7:39 pm

eminem94 написа:
kapitanblood написа:.15 наближава а нямаме организация за пътуването,за момента виждам има ентусиазъм от ТАУРУС и БОРИСЛАВ,дайте да видим колко човека ще пътуваме и с какво.Който има желание,да пише тук и да се разбираме. :agree:

Какво пътуване .... За Шипка ли става въпрос ?

Да за ШИПКА,дайте да се организираме нещо.Мисля да направя една отделна тема за това.
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот Reactor » Пон Май 10, 2010 11:46 pm

taurus13 написа:
Reactor написа:

Принципно съм навит, обаче като кажете в какво се състои тази подготовка и за кои дати, ще ви отговоря окончателно.

viewtopic.php?f=39&t=70696&start=0
Аватар
Reactor

Мнениеот kvelikov » Нед Май 16, 2010 9:28 am

Група, докато чакаме да изсъхне калта по пътеките, можете да попрочетете нещо полезно (и понякога животоспасяващо).
Постнала го е Kikon ( :agree: ) преди две години и мисля, че не е излишно да го поизтупаме от прахоляка... :eyebrow:
Shit happens everywhere, все пак.
Дълго е, но дори само да се замислите по темата, все е от полза!

viewtopic.php?f=3&t=36863&p=386057&hilit=%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80#p386057

Лека и безаварийна... :smash:
Аватар
kvelikov

Мнениеот Reactor » Нед Май 16, 2010 4:34 pm

kvelikov написа:Група, докато чакаме да изсъхне калта по пътеките, можете да попрочетете нещо полезно (и понякога животоспасяващо).
Постнала го е Kikon ( :agree: ) преди две години и мисля, че не е излишно да го поизтупаме от прахоляка... :eyebrow:
Shit happens everywhere, все пак.
Дълго е, но дори само да се замислите по темата, все е от полза!

viewtopic.php?f=3&t=36863&p=386057&hilit=%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80#p386057

Лека и безаварийна... :smash:

Наистина полезен,направо животоспасяващ материал!
Трябва да се знаят и да се обсъждат тези неща.
Първия час след нараняване е от решаващо значение и ако човек не знае как да постъпи за да помогне,може да се случи необратимото.

Благодарности за материала :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот THEZOGGO » Нед Май 16, 2010 4:44 pm

Краси, имаш +. Случвало се е да има инциденти при масови карания с "Нашата група", темата наистина е полезна. Ева много добре се е сетила да направи такава. Не е излишно човек да си носи и аптечка. Има по 30 лева аптечки и аз мисля да си купя една, защото човек никога незнае.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания