sos написа: Поради липса на летописци няма снимков матерял![]()
DonDanito написа:Вчера карането с Добри беше много добро! Жоре,жалко че не дойде,изпусна многоно нищо,следващия път
Нямаме снимки,но запомнихме всичко, хаха
taurus13 написа:Я си кажете сега, кой смята да ходи на 22 май към Богдановците...или аз ще отсрамвам групата самостоятелно?!?
taurus13 написа:Да..да - съорганизатор е...и ако не дойде друг освен мен, излиза, че аз съм съорганизатор. Аз, разбира се, имам голям опит в организирането...проблема е, че досега съм организирал предимно собствените си изгубвания, но никога не е късно да опитам и с други хора.
Reactor написа:taurus13 написа:Да..да - съорганизатор е...и ако не дойде друг освен мен, излиза, че аз съм съорганизатор. Аз, разбира се, имам голям опит в организирането...проблема е, че досега съм организирал предимно собствените си изгубвания, но никога не е късно да опитам и с други хора.
kvelikov написа:Предварително се извинявам за лекия, но май е време да припомним за ТАЗИ ЗМИИСКА тема:
viewtopic.php?f=3&t=55521
Хората са го написали, остава някой да го прочете...![]()
И да не ви се случва!!!
did написа:Ами... вие сте съорганизатори, съвместно с "Крива Спица", така че ще е редно да не сте само двама ( не че има такава опасност)
На "Нашата група" ще се възлагат сериозни задачи оттук нататък по организацията, включително участие в маркирането на трасето
Чакаме да ви мине гергьовденското мероприятие и ще ви намерим работа
Reactor написа:taurus13 написа:Да..да - съорганизатор е...и ако не дойде друг освен мен, излиза, че аз съм съорганизатор. Аз, разбира се, имам голям опит в организирането...проблема е, че досега съм организирал предимно собствените си изгубвания, но никога не е късно да опитам и с други хора.
Нашето подразделение е строено и готово за акция!
Остава да получим точни координати,дата,час и зона за действия!![]()
RedHawk написа:Във връзка с това :
Reactor написа:RedHawk написа:Във връзка с това :
Изчакваме подробна информация от щаба на Крива спица и ако знаем предварително кой би искал да се включи,по лесно ще организираме другите подробности.
kapitanblood написа:.15 наближава а нямаме организация за пътуването,за момента виждам има ентусиазъм от ТАУРУС и БОРИСЛАВ,дайте да видим колко човека ще пътуваме и с какво.Който има желание,да пише тук и да се разбираме.
eminem94 написа:kapitanblood написа:.15 наближава а нямаме организация за пътуването,за момента виждам има ентусиазъм от ТАУРУС и БОРИСЛАВ,дайте да видим колко човека ще пътуваме и с какво.Който има желание,да пише тук и да се разбираме.
Какво пътуване .... За Шипка ли става въпрос ?
taurus13 написа:Reactor написа:RedHawk написа:Във връзка с това :
Изчакваме подробна информация от щаба на Крива спица и ако знаем предварително кой би искал да се включи,по лесно ще организираме другите подробности.
Принципно съм навит, обаче като кажете в какво се състои тази подготовка и за кои дати, ще ви отговоря окончателно.
kvelikov написа:Група, докато чакаме да изсъхне калта по пътеките, можете да попрочетете нещо полезно (и понякога животоспасяващо).
Постнала го е Kikon () преди две години и мисля, че не е излишно да го поизтупаме от прахоляка...
![]()
Shit happens everywhere, все пак.
Дълго е, но дори само да се замислите по темата, все е от полза!
viewtopic.php?f=3&t=36863&p=386057&hilit=%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80#p386057
Лека и безаварийна...
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта