SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Май 05, 2010 11:29 pm

Ае направо ме наричайте "ЕМи" нагалено от EccentricMotion :D Това с електрик- беше доста близо. Скоро ще съм елинженер, тъй че ник-а ще ми отива. Всъщност хората ме наричат Никса :D
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот VALKS » Чет Май 06, 2010 3:10 pm

Вижте на какво попаднах http://mejduchasie2.d2band.info На мен ми хареса най- много група юВка, заслужават да са по- нагоре в класацията! Текста ми хареса доста :D
Когато умра, аз няма да изгинияяяя, светла ще остане мойта кожаа, защото алкохолът който съм поел не ще ми позволи да се разложаааа
Ако искате, гласувайте, за да им помогнем да са в 5цата
P.S: обичам много мама, но повече да пия :evil:
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Мнениеот Fanatico » Чет Май 06, 2010 4:37 pm

did написа:
rexy написа:купувам капли 3 лачева 4лачева

купувам капли 3 лачева 4лачева с вазможност за монтаж на дискови спирачки предна вилка с голиям нод с регулатор и добра аломиниева рамка без заварки и скрити дефекти skype alex662511

Изкъм и яс лачеви капли!

Леле мале, остей, остей, докато разбера какво иска да купуваа .. :banghead:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот azze » Чет Май 06, 2010 5:13 pm

Абе,аз съм бил някакъв прикрит снукър гений!Знаех,че съм добър,ама чак пък толкова..... :bigeyes: :D
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот dEcLiNe » Чет Май 06, 2010 9:40 pm

Все повече се се убеждавам, че тука е пъъъъълно с идиоти! :boggled:
Всъщност те са навсякъде... като Chuck Norris..та сигурно и той е идиот.... :dontknow:

Ако някой си мисли да ми отговори с "Внимавай да не те чуе!", да не го прави, защото сигурно е ИДИОТ!
Спирам с монолозите!
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот azze » Чет Май 06, 2010 9:57 pm

Внимавай да не те чуе!

Знам,знам.Няма нужда да ми казваш.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот X_NRG » Чет Май 06, 2010 11:04 pm

Subject: Ще стане ли нещо, ако...
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...

WTF?!!?!?!?!? :crazy: :bawling:
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Мнениеот PRobably » Чет Май 06, 2010 11:07 pm

Ебати дебилния смях беше като го прочетох това. :rofl:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот dEcLiNe » Пет Май 07, 2010 1:07 pm

Изображение
:D :rofl: :rofl:
Аватар
dEcLiNe

Мнениеот 25thframe » Пет Май 07, 2010 3:09 pm

:lol:

Абе човек, ти си сменяш аватара по-често от колкото аз едно време, из дебрите на замундето.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот dEcLiNe » Пет Май 07, 2010 4:18 pm

25thframe написа::lol:

Абе човек, ти си сменяш аватара по-често от колкото аз едно време, из дебрите на замундето.

Заразно е! :smash:

Иначе просто ми правят все по-хубави и по-хубави снимки( :D ), които изместват старите.It`s normal. ;) :) :beer:
Аватар
dEcLiNe

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Май 07, 2010 6:48 pm

VALKS написа:Вижте на какво попаднах http://mejduchasie2.d2band.info На мен ми хареса най- много група юВка, заслужават да са по- нагоре в класацията! Текста ми хареса доста :D
Когато умра, аз няма да изгинияяяя, светла ще остане мойта кожаа, защото алкохолът който съм поел не ще ми позволи да се разложаааа

СМГ Poweeeeeeeerrrrrrrr! :D :agree:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот hitar_potter » Пет Май 07, 2010 7:38 pm

Antares написа:Щом още не си бил EccentricLOTION...

Беше, беше :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Antares » Съб Май 08, 2010 2:54 pm

EccentricMOTION написа:ПП: не мога още да разбера идеята на тази тема, но ми допада - изключително безидейна е :rofl:
Идеята е да могат лошите чичковци с плюсчетата и минусчетата да си играят на богове, за да радват душицата на Мики Маус ;]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот EccentricMOTION » Съб Май 08, 2010 4:31 pm

И аз го изсвирих с 20 рейтинг, но това е нищо на фона на скъсаната ми рамка :rofl:
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Antares » Пон Май 10, 2010 6:53 am

Интересно начало на седмицата - още докато си правя кафето една колежка пристига и с обвинителен тон ми заявява "и Пешо, ела да ми видиш компютъра, защото нещо му става и не тръгва!". Качвам се аз - компира в BIOS, пищи, та се къса... Рестартирам - влиза в BIOS, пищи та се къса. Викам си (надявам се) да е клавиатурата - откачам, рестартирам - "keyboard error, press F1 to continue" (тоя текст винаги ме е вдъхновявал) - не пищи. Тамън да взимам клавиатурата и да я махам - забелязвам, че шушумигата е стоварила една дебела папка документи, успявайки с ъгълчето да натисне [del]-а от numpad-а...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот veskoz » Пон Май 10, 2010 8:04 am

Какво разля по клавиатурата? Признавай! :lol:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Gasolin » Пон Май 10, 2010 2:09 pm

VALKS написа:Вижте на какво попаднах http://mejduchasie2.d2band.info На мен ми хареса най- много група юВка, заслужават да са по- нагоре в класацията! Текста ми хареса доста :D

:bowdown: :bowdown: Гениално!
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот dEcLiNe » Пон Май 10, 2010 2:41 pm

BurNiNg_IcE написа:

СМГ Poweeeeeeeerrrrrrrr! :D :agree:

:hbang2: :hbang2: :hbang2: :hbang2: :guiter: :guiter: :hbang: :hbang: :fire: :fire: :jumpref:
Аватар
dEcLiNe

Мнениеот Fanatico » Вто Май 11, 2010 7:42 am

:rofl: :rofl: Ахах за това не се бях сетил. :roll2:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот hitar_potar » Вто Май 11, 2010 8:02 pm

did написа:Вече стана яко офтопик, но все пак:

hitar_potar написа:всичко това ме кара да насоча взор далеч извън милата родина за пазарене - моите пари няма да оправят държавата, 10 000 такива мушмула като мен, зарибени по байковете, също няма да я оправят с парите си (най-много някой да крадне някой и друг лев в повече, ако останат тук тия пачки ;) ).

Не е така!

Българските фирми бяха доскоро свикнали да си работят в затворен пазар без външна конкуренция. Сега, благодарение на хора като теб и промените в политическата ситуация, те разбират, че има само един начин на работа - да си част от големия пазар.

В този смисъл, наличието на хора, които си дават пачките извън България, действат като пръчката при възпитанието на нашенците. купуващите тук са морковите. Както е известно, за доброто възпитание трябва и морков, и пръчка ;)

В този смисъл за нашенските производители има полза и от пръчки ;)

признавам - отново си прав. дори много интересно си го описал. :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Inzagi » Вто Май 11, 2010 9:06 pm

Аз си позволих да не се съглася напълно с Did :)
Аватар
Inzagi

Рейтинг: 1636

Мнениеот did » Вто Май 11, 2010 9:21 pm

Inzagi написа:Аз си позволих да не се съглася напълно с Did :)

Аз пък съм съгласен с теб.

Ти говориш в конкретен, информиран случай, при който търсещият знае какво и как да търси.

Аз говорех "по принцип". :beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Сря Май 12, 2010 7:08 am

Ще използвам ефирното си време в тази тема, за да предупредя Slav4o0o за няколко неща:
Първо - във форума върлува едно нещо, неречено рейтинг. Тоест постовете, които изпишеш могат да бъдат оценени положително или отрицателно, което в различните секции с различна сила променя рейтинга ти. Рейтинга ти е това, което ти позволява a) да пишеш в определени секции (над 1000 - във всички), б) да оценяваш другите потребители (над 1600). Ако си беше направил труда да прочетеш тук - щеше да знаеш.

Второ - безмислените постове от типа "напълно съм съгласен с теб", "да, така е" и други подобни ще те направят популярен във форума, но като досаден спамър. Никой не обича досадните спамъри, дори и други спамъри, като мен.

И трето - ако не промениш съотношението на брой постове/съдържание на постовете - ще се лишиш от възможността да пишеш в определени секции! Тоест, когато се стигне до момент, в който ще искаш да попиташ нещо - няма да можеш, защото рейтинга ти не го позволява. В момента, в който пиша този си пост рейтинга ти е 1120, което означава, че ако изпишеш още шест безсмислени поста в секциите "общ форум", "веломеханик", "продукти за *.*", които бъдат оценени отрицателно - ще бъдеш лишен от възможността да пишеш там. До момента забелязвам, че не съм единствения, който ти блъска минуси. И колкото и да ревеш, че е несправедливо - това няма да се промени.

Сериозните секции на форума са направени за да бъдат информативни, а не място за "лаф-моабет", "чат с френдове" или както там го разбираш в момента. За чесане на езика е секция "бла-бла", където не е необходимо да имаш висок рейтинг и където няма да боли толкова минуса. Тъй че стягай редиците, докато още можеш!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот veskoz » Сря Май 12, 2010 8:20 am

Antares написа:продукти за *.*

Продукти за триене?! :lol: :beer:
btw колегата не е използвал само тази тема. Ирония. :D
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот boriss13 » Сря Май 12, 2010 8:33 am

Antares написа:Ще използвам ефирното си време в тази тема, за да предупредя Slav4o0o за няколко неща:
Първо - във форума върлува едно нещо, неречено рейтинг. Тоест постовете, които изпишеш могат да бъдат оценени положително или отрицателно, което в различните секции с различна сила променя рейтинга ти. Рейтинга ти е това, което ти позволява a) да пишеш в определени секции (над 1000 - във всички), б) да оценяваш другите потребители (над 1600). Ако си беше направил труда да прочетеш тук - щеше да знаеш.

Второ - безмислените постове от типа "напълно съм съгласен с теб", "да, така е" и други подобни ще те направят популярен във форума, но като досаден спамър. Никой не обича досадните спамъри, дори и други спамъри, като мен.

И трето - ако не промениш съотношението на брой постове/съдържание на постовете - ще се лишиш от възможността да пишеш в определени секции! Тоест, когато се стигне до момент, в който ще искаш да попиташ нещо - няма да можеш, защото рейтинга ти не го позволява. В момента, в който пиша този си пост рейтинга ти е 1120, което означава, че ако изпишеш още шест безсмислени поста в секциите "общ форум", "веломеханик", "продукти за *.*", които бъдат оценени отрицателно - ще бъдеш лишен от възможността да пишеш там. До момента забелязвам, че не съм единствения, който ти блъска минуси. И колкото и да ревеш, че е несправедливо - това няма да се промени.

Сериозните секции на форума са направени за да бъдат информативни, а не място за "лаф-моабет", "чат с френдове" или както там го разбираш в момента. За чесане на езика е секция "бла-бла", където не е необходимо да имаш висок рейтинг и където няма да боли толкова минуса. Тъй че стягай редиците, докато още можеш!

Да, така е...прав си... :evil:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Antares » Сря Май 12, 2010 9:06 am

boriss13 написа:Да, така е...прав си... :evil:
Не се и надявай! Всичките ми минуси за две седмици напред са резервирани :evil: Няма как да те включа в списъка на Шиблер :Р
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот boriss13 » Сря Май 12, 2010 9:11 am

Antares написа:
boriss13 написа:Да, така е...прав си... :evil:
Не се и надявай! Всичките ми минуси за две седмици напред са резервирани :evil: Няма как да те включа в списъка на Шиблер :Р

viewtopic.php?p=627065#p627065 :liplick:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот X_NRG » Сря Май 12, 2010 9:49 am

Най-мразя когато някой изрови стара тема, само за да напише някакъв безсмислен пост.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Antares » Сря Май 12, 2010 2:49 pm

Смятам, че изразих оценката си за писанията му достатъчно.
Викам вече да се заемам с дигането на рейтинга на няколко индивида, които са ми направили позитивно впечатление :D
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла