Ако искате, гласувайте, за да им помогнем да са в 5цатаКогато умра, аз няма да изгинияяяя, светла ще остане мойта кожаа, защото алкохолът който съм поел не ще ми позволи да се разложаааа
did написа:rexy написа:купувам капли 3 лачева 4лачева
купувам капли 3 лачева 4лачева с вазможност за монтаж на дискови спирачки предна вилка с голиям нод с регулатор и добра аломиниева рамка без заварки и скрити дефекти skype alex662511
Изкъм и яс лачеви капли!
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
25thframe написа::lol:
Абе човек, ти си сменяш аватара по-често от колкото аз едно време, из дебрите на замундето.
VALKS написа:Вижте на какво попаднах http://mejduchasie2.d2band.info На мен ми хареса най- много група юВка, заслужават да са по- нагоре в класацията! Текста ми хареса доста
Ако искате, гласувайте, за да им помогнем да са в 5цатаКогато умра, аз няма да изгинияяяя, светла ще остане мойта кожаа, защото алкохолът който съм поел не ще ми позволи да се разложаааа
P.S: обичам много мама, но повече да пия
Идеята е да могат лошите чичковци с плюсчетата и минусчетата да си играят на богове, за да радват душицата на Мики Маус ;]EccentricMOTION написа:ПП: не мога още да разбера идеята на тази тема, но ми допада - изключително безидейна е
VALKS написа:Вижте на какво попаднах http://mejduchasie2.d2band.info На мен ми хареса най- много група юВка, заслужават да са по- нагоре в класацията! Текста ми хареса доста
BurNiNg_IcE написа:VALKS написа:Вижте на какво попаднах http://mejduchasie2.d2band.info На мен ми хареса най- много група юВка, заслужават да са по- нагоре в класацията! Текста ми хареса доста
СМГ Poweeeeeeeerrrrrrrr!![]()
did написа:Вече стана яко офтопик, но все пак:hitar_potar написа:всичко това ме кара да насоча взор далеч извън милата родина за пазарене - моите пари няма да оправят държавата, 10 000 такива мушмула като мен, зарибени по байковете, също няма да я оправят с парите си (най-много някой да крадне някой и друг лев в повече, ако останат тук тия пачки).
Не е така!
Българските фирми бяха доскоро свикнали да си работят в затворен пазар без външна конкуренция. Сега, благодарение на хора като теб и промените в политическата ситуация, те разбират, че има само един начин на работа - да си част от големия пазар.
В този смисъл, наличието на хора, които си дават пачките извън България, действат като пръчката при възпитанието на нашенците. купуващите тук са морковите. Както е известно, за доброто възпитание трябва и морков, и пръчка
В този смисъл за нашенските производители има полза и от пръчки
Inzagi написа:Аз си позволих да не се съглася напълно с Did
Antares написа:продукти за *.*
Antares написа:Ще използвам ефирното си време в тази тема, за да предупредя Slav4o0o за няколко неща:
Първо - във форума върлува едно нещо, неречено рейтинг. Тоест постовете, които изпишеш могат да бъдат оценени положително или отрицателно, което в различните секции с различна сила променя рейтинга ти. Рейтинга ти е това, което ти позволява a) да пишеш в определени секции (над 1000 - във всички), б) да оценяваш другите потребители (над 1600). Ако си беше направил труда да прочетеш тук - щеше да знаеш.
Второ - безмислените постове от типа "напълно съм съгласен с теб", "да, така е" и други подобни ще те направят популярен във форума, но като досаден спамър. Никой не обича досадните спамъри, дори и други спамъри, като мен.
И трето - ако не промениш съотношението на брой постове/съдържание на постовете - ще се лишиш от възможността да пишеш в определени секции! Тоест, когато се стигне до момент, в който ще искаш да попиташ нещо - няма да можеш, защото рейтинга ти не го позволява. В момента, в който пиша този си пост рейтинга ти е 1120, което означава, че ако изпишеш още шест безсмислени поста в секциите "общ форум", "веломеханик", "продукти за *.*", които бъдат оценени отрицателно - ще бъдеш лишен от възможността да пишеш там. До момента забелязвам, че не съм единствения, който ти блъска минуси. И колкото и да ревеш, че е несправедливо - това няма да се промени.
Сериозните секции на форума са направени за да бъдат информативни, а не място за "лаф-моабет", "чат с френдове" или както там го разбираш в момента. За чесане на езика е секция "бла-бла", където не е необходимо да имаш висок рейтинг и където няма да боли толкова минуса. Тъй че стягай редиците, докато още можеш!
Не се и надявай! Всичките ми минуси за две седмици напред са резервираниboriss13 написа:Да, така е...прав си...
Antares написа:Не се и надявай! Всичките ми минуси за две седмици напред са резервираниboriss13 написа:Да, така е...прав си...Няма как да те включа в списъка на Шиблер :Р
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта