CHIMANO написа:Вилката успях да я разпозная . Сега се чудя в кашона в който идва освен нея не трябва ли да има и още нешо ? Примерно книга с описание и.т.н.
qwerty42 написа:ммм да попитам ;P в сайта има обява за горна част на Tora 289 [без ботуши] за символичната цена от 30 лв. xD тъй като скоро време, надявам се, ще си взимам Ferrini/Shockblaze R3 ии смятам след време да му сменям някой части, включително и вилката. Та струва ли си да взема тая Tora 289 и да и купувам бутуши или да си карам за сега с фабричната? И без тва имам малко здравословни проблеми и колелото ще го карам само градско още няколко месеца... Ии колко ще ми струват ботушите горе долу + монтаж, че леко съм вързан точно в тея неща xD
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Здравейте.Имам въпрос.С какво масло/грес трябва да се смазват праховите уплътнители на вилката.Някой казват със силиконов спрей, други казват, че от него се раздуват уплътненията.Трети казват, че става и със обикновено масло за шевни машини, стига да е достатъчно фино.Моля ви дайте съвет с какво да я смазвам преди каране.Чувал съм че при Епикон имало някакви работи под уплътненията, които се напоявали с масло, при тората как е.
Мерси предварително.
psixopat написа:... със силиконов спрей...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
wicked_bro написа:...аз също продавам горна част както и пружина и моушън контрол ако те интересува
velko написа:Здравейте.Имам Rock Shox Tora 289 от 2 месеца и се появи проблем.При по-рязко згъване на вилката се чува едно тракане и то доста силно.
Sartor написа:Не видях да е отговрено дали ще изяде семерингите тефлоново-базиран спрей?
По принцип се ползва за вериги и местана на движение - средно и хъбове.
skiman написа:velko написа:Здравейте.Имам Rock Shox Tora 289 от 2 месеца и се появи проблем.При по-рязко згъване на вилката се чува едно тракане и то доста силно.
Навий U-turn-a с 1/4-1/2 оборот към минуса и ще се оправи.
velko написа:Здравеите.Имам Rock Shox Tora 289 от 2 месеца и се появи проблем.При по-рязко згъване на вилката се чува едно тракане и то доста силно.В сервиза ми казаха,че пружината се била усукала и дори при подмяна с нова пак ще има същия ефект.Въпросът ми е дали може да се оправи по някакав начин или да се подмени някаква част вътре,която може да разреши проблема защото ме дразни изключително много?
Sartor написа:Не видях да е отговрено дали ще изяде семерингите тефлоново-базиран спрей?
По принцип се ползва за вериги и местана на движение - средно и хъбове.
DragBG2 написа:Имам вилка tora302 година 2010.
Искам да и сложа по-твърда пружина, но има само за модела с u-turn.
И да попитам дали има пружина от друг модел вилка, която да стане на моята.
Благодаря предварително.
bio написа:DragBG2 написа:Имам вилка tora302 година 2010.
Искам да и сложа по-твърда пружина, но има само за модела с u-turn.
И да попитам дали има пружина от друг модел вилка, която да стане на моята.
Благодаря предварително.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта