kapitanblood написа:...всеки ще ти направи голяма отстъпка,криза е все пак...
Да, да... почакай да видиш новите цени на Веломания и китайските стоки като цяло. Отстъпка...

Купувайте докато е време, цените скачат!
kapitanblood написа:...всеки ще ти направи голяма отстъпка,криза е все пак...
veskoz написа:kapitanblood написа:...всеки ще ти направи голяма отстъпка,криза е все пак...
Да, да... почакай да видиш новите цени на Веломания и китайските стоки като цяло. Отстъпка...дедовия.
kapitanblood написа:Скачат тук.....българските търговци са се самозабравили,мислят че са единствените в света който продават велосипеди и части за тях.ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ БГ![]()
![]()
![]()
Само това мога да кажа![]()
kapitanblood написа:veskoz написа:kapitanblood написа:...всеки ще ти направи голяма отстъпка,криза е все пак...
Да, да... почакай да видиш новите цени на Веломания и китайските стоки като цяло. Отстъпка...дедовия.
Скачат тук.....българските търговци са се самозабравили,мислят че са единствените в света който продават велосипеди и части за тях.ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ БГ![]()
![]()
![]()
Само това мога да кажа![]()
hitar_potar написа:всичко това ме кара да насоча взор далеч извън милата родина за пазарене - моите пари няма да оправят държавата, 10 000 такива мушмула като мен, зарибени по байковете, също няма да я оправят с парите си (най-много някой да крадне някой и друг лев в повече, ако останат тук тия пачки).
hitar_potar написа:...
Did написа ...
Inzagi написа:ЗА БОГА БРАТЯ КУПУВАЙТЕ ОТ БГ
С болка пиша тези редове, което не е нормално. Нормално ли е да не е нормално?!
kapitanblood написа:...от кой магазин пазаруваш да мина и аз от там?![]()
veskoz написа:kapitanblood написа:...от кой магазин пазаруваш да мина и аз от там?![]()
Няма значение колега.
Монопол vs. e-shop. Е-shop бие. Нормално.
Като опра до магазин лошо ми става, но за сервиз не се притеснявам.
veskoz написа:...
kapitanblood написа:...от кой магазин пазаруваш да мина и аз от там?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: evilzet и 359 госта