Вилката написа:kapitanblood написа:И защо ми давате тоя пример и двамата с тази марка?????Ще взема рамка която ми пасва на мен(размер,геометрия и стил на каране....
Ами за размера - те Каньон произвеждат в доста повече размери от РАМ. Геометрията му е близка до тая на АМ-а, а теглото е по-ниско от на nduro-то. Това са 3 много добри причини да ти предлагаме това.
Друга причина е, че можеш при поръчката да си дадеш всички размери на тялото и да ти се оптимизира геометрията специално за теб, подменяйки някои компоненти. Това го правят съвсем малко фирми, като "тази марка" е между тях и знае за какво тяло какъв велосипед трябва да предложи.
Друга причина е, че рамките им работят или поне така твърдят спецовете от сп. BIKE, които при всеки тест им дават я "гут", я "зер гут".
Друга причина е, че доставят до България.
Основната причина е цената.
Има и други причини, но и тия би трябвало да са достатъчни.
Напълно те разбирам за ситуацията с жена ти, но с твърдоглавието си правиш лоша услуга на семейния бюджет.
Ако не щеш каньонче, има и други варианти, като във всички случаи в твоята ситуация покупката на цял готов велосипед ще ти спести хиляди.
Q. b. f. f. f. s.