PtD написа:Пффф. Какво сте се заяли за тия каски, бе. Дядо ти все с каска е карал колело!
daniela.stoycheva написа:някоя хубава каска като за жена
Antares написа:Мен не ми пука к'ва каска нося, щото съм красив и компенсирам
@Даниела, настоящата ти каска вероятно има и друг минус - запарва. Едва ли някой от нас би могъл адекватно да ти препоръча каска, тъй като едва ли някой от нас може да знае твоите естетически предпочитания. Най-добрия вариант е да обиколиш веломагазините и да пробваш, повечето имат и огледалаМоже да разгледаш и онлайн магазините, но там момента с пробата го няма.
Antares написа:Плюсове има - пази ти тила. И е вероятно по-здрава от малко по-порестата челадинка. Но за из града и по-скоро ХС ориентирани карания, свързани с повечко въртене на педали челадинката е ненадмината именно заради проветрението и козирката (аеродинамиката също не е съвсем за изхвърляне). Типа каска, като настоящата ти, по мои наблюдения се използва в дисциплини, които не изискват кой-знае какво въртене, каквито са dirt jump и urban стиловете.
Antares написа:Що и ние да сме различни?
, преди колоездачите да почнат да се пазят сами
Все пак уж се води, че не сме някакви недоразвити същества с ментални проблеми, които трябва всички да пазят като писани яйца... или пък сме
@kapitanblood, ти не ми обяснявай кога ще се промени нещо. Само за твое сведение, вкъщи има 6 каски. 4 от тях са мои, и си ги използвам... но не и когато просто се придвижвам от т.А до т.Б в града с колело. Виж по-горе за пешеходците и носенето на каски.
Колкото до едните - каквото и да си говорим, те се предвижват по естествен начин, който не ги застрашава, докато не се сблъскат с тези, които са избрали някакви технически средства за това... демек не виждам защо е този пример, че пешаците също трябва да ползват каски
....но не и във FACEBOOK(по-точно да го научат) ]
Sartor написа:В понеделник отивам в болницата да снимам една от боршурите - за 50% намаление на каски BELL. Раздават ги в болницата след като установят, че си пострадал с велосипед... поне на мен тогава ми дадоха...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта