hitar_potter написа:И какво пречи като се влиза в магазин?
boriss13 написа:hitar_potter написа:И какво пречи като се влиза в магазин?
Не можеш да мериш шапки!
LyuboKolev написа:boriss13 написа:hitar_potter написа:И какво пречи като се влиза в магазин?
Не можеш да мериш шапки!
Е влизането в магазин ми пречи на мен, въпрос на възпитание който теб не бива да те притеснява, а за меренето на шапки интелектуалеца е прав, не се бях сетил че за него това би могла да бъде единствената пречка. Хайде със здраве деца и си носете каските. Долу също за да не се изпуснете и да станете татковци на 12 год.
boriss13 написа:LyuboKolev написа:boriss13 написа:hitar_potter написа:И какво пречи като се влиза в магазин?
Не можеш да мериш шапки!
Е влизането в магазин ми пречи на мен, въпрос на възпитание който теб не бива да те притеснява, а за меренето на шапки интелектуалеца е прав, не се бях сетил че за него това би могла да бъде единствената пречка. Хайде със здраве деца и си носете каските. Долу също за да не се изпуснете и да станете татковци на 12 год.
Не се заяждам!
PtD написа:В такъв случай, да задължим и пешеходците да носят каски и броня. Да преброим колко велосипедисти са блъснати от кола
PtD написа: И откъде-накъде трябва да служа за пример на когото и да било??
PtD написа:@Аlpina, не виждам защо разделяме пешеходците и велосипедистите на две групи по отношение на ПТП-та? Нали идеята е да се опази живота и здравето? В такъв случай, щом едните носят каски, и другите трябва да носят!
bikerider написа:...(тоест създават по-голяма опасност от пешеходците), хем имат по-малко протекция от шофьорите, тоест при тях се отваря дупка между опасност и защита. Там е разликата, пешеходците имат на своя страна правилата и нищо друго не им трябва, защото само спазването на правилата може да ги опази от наранявания.
PtD написа:@Аlpina, не виждам защо разделяме пешеходците и велосипедистите на две групи по отношение на ПТП-та? Нали идеята е да се опази живота и здравето? В такъв случай, щом едните носят каски, и другите трябва да носят!
(Сега ще ми излезеш с аргумента, че пешеходците ходят по тротоарите, а велосипедистите карат по улицата. Ама не е така - у нас пешеходците ходят по улицата, а велосипедистите карат по тротоара!)
idon написа:Здравейте на "Нашата група" и всички останали!
Създавам нова група във Фейсбук с име"пази колоездача!!!".Както се досещате,целта е да се обединят участниците в движението(егати колко сериозно прозвуча!)под мотото"Да бъдем по-толерантни на пътя".Ако някой смята,че идеята е добра,моля да се присъедини!
Много поздрави на всички и ще се радвам да караме отново заедно и силно вярвам,че ще дойде ден,когато ще яхваме колелата пред къщи семейно и ще караме до Витоша,без да се налага да ползваме друг транспорт,нито да посещаваме"Пирогов".
P.S."Велосипедисти,мотоциклетисти,автомобилисти,каруцари от всички страни,обединявайте се!"
(Сега ще ми излезеш с аргумента, че пешеходците ходят по тротоарите, а велосипедистите карат по улицата. Ама не е така - у нас пешеходците ходят по улицата, а велосипедистите карат по тротоара!)
П.П. И откъде-накъде трябва да служа за пример на когото и да било??
И така не е! Никви колоездачи не карат по тротоарите, те са (на) "Паркинги и Гаражи".
kapitanblood написа:И така не е! Никви колоездачи не карат по тротоарите, те са (на) "Паркинги и Гаражи".
Стига си писал глупости,тротоарите били на "Паркинги и Гаражи",кои ти каза тая глупост????
![]()
Има тротоари,които принадлежат на кооперацията,другите са ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ,защо мислиш плащаш ТРОТОАРНО ПРАВО???? И къде го плащаш,в ОБЩИНАТА.....
Карат и още как ,като няма от къде да минат карат и по тротоарите,макар,че не е правилно!!!!
Човекът го каза в пеносен смисъл и имаше предвид, че там хората си паркират колите.
Capoeira написа:Най-сериозното ми бутане беше когато при скорост от окло 20-30км/ч спрял автомобил отваря шофьорската врата като, че ли ще излиза президенския ескорт, при което аз удрям кормилото и лявото рамо и от там започва едно премятане по платното, пак добре че нямаше коли да ме довършат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 362 госта