Virtuous написа:Аз доколкото знам - няма
Но тази през римския мост ако се почисти от падналите дървета ще е як даунхил!!![]()
![]()
sergeh написа:Това, което си спомням е: първо се върви малко по пътя за манастира (той тогава не беше асфалтиран, а сега май е), следващия ориентир са въпросните варници - там имаше и чешма, после скалите, мисля, че на тях пишеше ВМРО и се виждат отдалеч, над тях се върви по билото на едно хълмче, от което вдясно долу се вижда Гълъбово и към края на това било е разклона х. Здравец надясно, х. Руен - наляво - там май имаше стари табели. Излиза се на един хълм над хижата, мисля даже че на някакъв черен път и от там се пуска за 5 мин. си на х. Руен.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
!!!SpEeD4o0!!! написа:Явно няма друга пътека.Благодаря все пак.Ние искаме да е пробваме с мотори (кросови за гора) но ще видим
Falcor написа:Аз за друга пътека, освен тази през римския мост не съм чувал. Тя обаче в момента е адски обрасла. Миналата седмица ходих пеша от Куклен до Яврово и обратно и ме задминаха едни момчета с мотори, та този път е изключително подходящ за тази цел. После от Яврово спокойно може да отидеш до х.Руен. Пътя за който ти говоря тръгва от Куклен и не минава през манастира.
bikezilla написа:!!!SpEeD4o0!!! написа:Явно няма друга пътека.Благодаря все пак.Ние искаме да е пробваме с мотори (кросови за гора) но ще видим
Aре още един в "след нас потоп" партията... ми че пробвайте я с мотор, ко му е... белким я направите на черен път и после го асфалтират кат тоя за "Козма и Дамян".
Смърт за пътеките!
bikezilla написа:Смърт за пътеките!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 375 госта