sos написа:...карам си със същото темпо с което сам си карал, по лаят, по лаят, по тичат па спрът...
jivkonik написа:Купи си спрей модел Sabre REd (лют пипер) от оръжейните магазини - много ефективен срещу псета и хора включително! Ползвай го в краен случай, и то е желателно след като си слязъл. В движение ще се полееш и ти и после ще ревеш с дни като си пипнеш дрехите и после лицето.... Спрея съм го ползвал в екстремна ситуация (глутница полу бездомни озверели псета на муждуселки път, с изявен лидер (първо пръскаш по него), които ме "спряха" ,буквално, не можех да въртя, щото ми скачаха вече по краката).
sos написа:Аз не им обръщам внимание, карам си със същото темпо с което сам си карал, по лаят, по лаят, по тичат па спрът.От опит мога да ти кажа че ако по някакъв начин се закачаш с тях те се настървяват
Ozzie написа:та има песове и песове
Това е много як способ, не съм се сещал за негоВилката написа:Закучи ли се положението - гърмя.
Има такива кучета, но 99% от тях вървят с каишка, а от другата страна на каишката има стопанин, който отговаря кучето му да не се прави на интересноtaurus13 написа:Хмм пиратки, ми че то кучето на една позната им се радва бре - колкото повече гърмиш, толкова повече се възбужда и скача да ги налапва пиратките.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 368 госта