Виж, когато пусна темата - още преди да съм осъзнал заглавието - ми се обърна корема, че може някой приятел да е починал на панорамната...
Тогава се сдържах - днес отново виждам такова заглавие и за втори път не искам да казвам как ми се сгади, преди да усетя че е същото...
Разбираш погрешно поста ми! Той е само за заглавието!
Някои хора не обсъждат такива теми (или го правят на маса, седянака под сянка на дъб, или в рекичка), защото приказките във форумите не решават подобни проблеми - да си драскаме колко сме загрижени за природата не е това, от което тя има нужда.
Разгледай
това албумче с брат ми и още един познат не бяхме там, просто за разходката
особено като си представиш колко му беше удобно да обикаля по планината ами да кажем, че може би имаше малка полза вече, както се очаква и по-голяма такава... но това пак са неща, които няма какво да се споделят толкова, след като има потресаващо голям брой такива случаи.
Честно казано, Витоша за мен не е това, което беше... няма и да бъде!!! Много повече ме е грижа за хилядите сечи в другите ни планини, на места където рядко минава турист или изобщо не се е случвало от - места които са невероятно красиви и това да караш там, дори сам с колелото и да знаеш, че си единствения който го е правил и може би ще направи, са ми стотици пъти повече до сърцето и като видя как части от тях са осакатени и никой не го вижда /или на никой не му пука/ ме боли още повече...
На Витоша (особено от северната й страна) никога няма да се почувствам сред природата, но има планини, чиито имена не си и чувал (дет се вика) и там положението е страшно - с какво те са по-маловажни?
Или да почна да пускам през няколко седмици подобни заглавия?
Както и да е - пуснал си темата, обяснил си за проблема - по прегледите и личи колко хора са се поинтересували поне малко, но не знам защо си правиш/те изводите на базата това кой колко е писал по/в нея
Пак ще го спомена - природата не се нуждае от теми във форумите, или поне не обсъждане в тях...
Кава е тая активност дето очакваш?
На ти малко - малееее ужаст!!! Въй, въй, въй... Трябва нещо да направим! Някой няма ли да направи протест!!! Дайте да подпишем петиция в интернет!!!
Това ли ще помогне?
Като сте толкова загрижени - колко пъти докато карахте по планините, се оглеждахте за такива случаи? Или само Витоша е важната?
Всъщност - още по-нелепото - болно ви е, че пътя е разоран, че той е станал неудобен, че имало лайненца по него, че станало калничко... БАСИ!!!! Знаете ли какво се крие зад това!!!!!! Или за вас планината се изчерпва с черни пътища, алеи и отъпкани пътеки?