Alpina написа:Това, че ти не знаеш за нещо, не значи, че не съществува.
Що не се прави в България ли? Прави се, но не на това ниво, защото:
най-близката писта, където може да се тренира на спокойствие е в Серес (Гърция)!!!
само едночасова тренировка струва около 1600лв само за гуми и колко от българските ентусиасти могат да отделят такива средства?!?!?
За да си позволя да го правя трябва да се качвам в 2 през ноща на Витоша, за да не застрашавам някого и то пак с уговорки дали ще има и други които ще карат по това време...
Знаеш ли колко е трудно, ако не искаш да застрашаваш някого?
Тази година опитах "спортно каране с навигатор" е през цялото време умирах от страх да не стане гаф, макар на планински път, дето минават по 4-5 коли на ден... За да стане безопасно трябва да си играеме няколко човека с радиостанции, за да се съобщава дали не се е появила кола на пътя...
Та хайде не говори за неща, дето не можеш още да проумееш

Ахахахахахахахааххххххааааа имал си и нови просветления.
Първо рали пилотите трябва да могат да дрифтят, защото през голяма част от времето през състезание правят точно това.
Тия клипчета, с които е известен Кен Блок са толкова ралиджйиски, че....
И каква ръчна те гони бре?!?!?!? С ръчна се поднася само ако си с предно, ако си с 4х4 ако дръпнеш ръчната (зависи от системата де) и централния ти диференциал ще се разпарчетоса, на моята кола за такива цели ръчната е откачена... А кола със задно се дрифти със съеденител...
Не ми обяснявай с колко е импресата, аз ти казвам че кола с 250 коня ги може тези неща!!! В България има такива коли и ако се интересуваше малко повече може би нямаше да ръсиш глупостите си
Аз говоря за ентусиасти, които могат да направят такива клипове, а не за световни шампионати.
Последно - сигурно нямам и 2% още от уменията да дрифтя (то няма и да се увеличат значително при положение че не искам да се уча на улиците) но като падна първия сняг тази година и сумати коли бедстваха, мога да ти кажа, че използвайки летни гуми и без ръчна, се носех буквално както си искам с кола, която няма и 140 коня...
Брат ми, който също няма никакъв опит, направи нещо подобно като от на Кен Блок клипа с обикалянето на сградата с вратите напред и предница насочена към нея, без да има много големи затруднения и при положение че беше едно от първите му дълги поднасяния...
Та като почнеш малко повечко да разбираш и си прочетеш менията ще те се чудиш с какъв акъл си се мислил за компетентен...