Ozzie написа:@moonlight
Това на аватара ти, ти ли си?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:ОнТопик
Защо микровълновата ми топли чинията до горещо а яденето ми стои студено???
TeDo_BaPHa написа:Защо микровълновата ми топли чинията до горещо а яденето ми стои студено???
Съдове за микровълнова фурна
Порцелан и стъкло
Най-подходящите материали за работа с микровълнова фурна са порцеланът, стъклото и стъкло-керамиката. Те най-лесно пропускат микровълните. Естествено не бива да използвате фини кристални чаши и купички. Препоръчваме ви да пълните съдовете без дръжки само до половината. Така ръбовете им ще останат студени и ще са удобни за хващане.
Керамика
Когато фаянсовите и глинените съдове не са глазирани, те поемат влага от въздуха или от течните продукти, в този случай съдовете се загряват.
Изкуствени материали
Все повече изкуствени материали навлизат в домакинството. Тяхното разнообразие не позво-лява да се посочи кои от тях могат да се използ-ват за работа с микровълнова фурна. Някои плас-тмаси изглеждат доста стабилни, но при по-дъл-го действие на микровълните се деформират. Тук също можете да приложите гореописания тест. Във всички случаи обаче, ако изкуственият мате-риал не се деформира от съдомиялна машина, той е годен за микровълнова фурна.
Фолио
Замразените продукти могат да се размразяват директно в торбичките за фризер. Необходимо е обаче да се пробият няколко дупчици в торбичката, през които да излиза парата, фолиото за покриване на продукти може да се използва в микровълнова фурна само ако е термоустойчиво.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:@5roff
В 95% топля в стъклени чинии, другите 5% в чаши. Преди малко пак си сложих хапване в широка плитка чиния, но чинията пареше адски много а оризчето с доматки и език си беше баш студено.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
TheAnimal написа:След сватбата "социалният форумен" живот свършва ли? Въпросът ми е провокиран от това, че откакто се ожени г-н Ноември спря да пише
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Razar написа:Значи да питам пак относно моя Хакер за да съм 100% сигурен. Свалих кормилото, и мерих вътрешния диаметър на стержена на текущата вилка и е от порядъка на 25,3/25,5 (със шублер е мерено, но тръбата не е идеална и за това така плаващ размер), а съответно външния е от порядъка на 28мм. Това значи че е оувърсайз нали така.
Ако е така, какво ще ми трябва освен вилка? Чашки? Колко о какви как да разбера? Лапа може би? И ново кормило? Сложно става
bio написа:вилката ти е овърсайз ... не си прочел до край темата, аз бях сгрешил !!! няма да се ръсиш за нищо в повече ...
Antares написа:В кой вход си я включвал флашката?
Ако е преден, други USB устройства връзвал ли си? Щото ако предните USB-та не са свързани като хората на дъното - става мега шит... Горял ми е mp3 плейър от такова нещо.
DenisMutlu написа:Antares написа:В кой вход си я включвал флашката?
Ако е преден, други USB устройства връзвал ли си? Щото ако предните USB-та не са свързани като хората на дъното - става мега шит... Горял ми е mp3 плейър от такова нещо.
Нито на лаптопа нито на компютъра тръгва, като го включа излиза на ауторън отваря се, обаче като хардуер го няма никъде
Нито една програма за форматиране нито под линукс нито под уиндоус я детектва... баси филма
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта