Тема за тъпи въпроси

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Тема за тъпи въпроси

Мнениеот DTD » Пон Юни 14, 2010 5:39 pm

Тази главина чатка ли? :D
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот azze » Пон Юни 14, 2010 5:44 pm

Как да разбера дали някой ми е пикал в динята?Така де,дали има следи от урина :erm: Напълних си една голяма купа със ярко червена диня,ама се сетих за старите статии за пикня в дините и сега си предтавям как няк'ъв джунгал пикае в леген,приготвя спринцовки и т.н. :lol: Не мирише на нищо лошо.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот moonlight » Пон Юни 14, 2010 6:33 pm

Те и за семките разправяха, че мургавелковците ги осолявали със златен дъждец :popcorn: :lol: Дано не е вярно.
Иначе ти ако имаш цял бустан дини, смятай колко много трябва да изпикаеш, за да ги инжектираш всичките ... трябва цял катун да се събере и да даде материал :lol: Пък и все трябва да останат някви следи по динята.
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 14, 2010 6:41 pm

@moonlight
Това на аватара ти, ти ли си?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Юни 14, 2010 6:59 pm

:offtopic:
Ozzie написа:@moonlight
Това на аватара ти, ти ли си?

По всяка вероятност да. Висока e 1.62 см, тежи 45 кг

ОнТопик
Защо микровълновата ми топли чинията до горещо а яденето ми стои студено :(???
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potter » Пон Юни 14, 2010 8:28 pm

TeDo_BaPHa написа:ОнТопик
Защо микровълновата ми топли чинията до горещо а яденето ми стои студено :(???

Не всички съдове са подходящи
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот 5roff » Пон Юни 14, 2010 8:52 pm

TeDo_BaPHa написа:Защо микровълновата ми топли чинията до горещо а яденето ми стои студено :(???

Съдове за микровълнова фурна

Порцелан и стъкло

Най-подходящите материали за работа с микровълнова фурна са порцеланът, стъклото и стъкло-керамиката. Те най-лесно пропускат микровълните. Естествено не бива да използвате фини кристални чаши и купички. Препоръчваме ви да пълните съдовете без дръжки само до половината. Така ръбовете им ще останат студени и ще са удобни за хващане.

Керамика

Когато фаянсовите и глинените съдове не са глазирани, те поемат влага от въздуха или от течните продукти, в този случай съдовете се загряват.

Изкуствени материали

Все повече изкуствени материали навлизат в домакинството. Тяхното разнообразие не позво-лява да се посочи кои от тях могат да се използ-ват за работа с микровълнова фурна. Някои плас-тмаси изглеждат доста стабилни, но при по-дъл-го действие на микровълните се деформират. Тук също можете да приложите гореописания тест. Във всички случаи обаче, ако изкуственият мате-риал не се деформира от съдомиялна машина, той е годен за микровълнова фурна.

Фолио

Замразените продукти могат да се размразяват директно в торбичките за фризер. Необходимо е обаче да се пробият няколко дупчици в торбичката, през които да излиза парата, фолиото за покриване на продукти може да се използва в микровълнова фурна само ако е термоустойчиво.

Източник
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Юни 14, 2010 8:56 pm

@5roff
В 95% топля в стъклени чинии, другите 5% в чаши. Преди малко пак си сложих хапване в широка плитка чиния, но чинията пареше адски много а оризчето с доматки и език си беше баш студено :(. :dontknow:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Лаврентий Берия » Пон Юни 14, 2010 9:04 pm

Въпрос към г-н Ozzie /ама няма да ма гониш - "Договорились" /- питам: За всички е ясно, че постулатите за Форума /Съдържанието на твоя подпис/ са мое символ-верую, НО
...разсъждавам по т2- Какво става ,когато Админът е в грешка, а модераторите са прави- Вземат ли " За почест"?! :evil:
... и защо АДМИН е написан с малка буква :dontknow:

ПП Другото няма да го пиша ,щото не е здравословно :clap:
VERITAS ODIUM PARIT - ИСТИНАТА РАЖДА ОМРАЗА!

БОГ ДА ПАЗИ АДМИНА И МОДЕРАТОРИТЕ!
Аватар
Лаврентий Берия

Рейтинг: 1316

Мнениеот 5roff » Пон Юни 14, 2010 9:13 pm

TeDo_BaPHa написа:@5roff
В 95% топля в стъклени чинии, другите 5% в чаши. Преди малко пак си сложих хапване в широка плитка чиния, но чинията пареше адски много а оризчето с доматки и език си беше баш студено :(. :dontknow:

Значи Тедо до сега не ми се е случвало да си топля ориз и той да се стопли изцяло. Случвало ми се е да го изгоря заедно с мръвката отгоре (много твърдо и гадно на вкус), а същевременно на дъното- студенннн, студеннннн та студен. Само веднъж го постигнах- в много гадна пластмасова еднократна тарелка. За протокола :D : ориза (с пиле,гъби или с каквото и да било) ми е любимо ястие... :liplick:
Положението е същото с картофите на фурна.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот dEcLiNe » Пон Юни 14, 2010 10:12 pm

Ааааа, помогнете!Примитивната ми щайгичка напоследък започна да не отваря някои сайтове, например http://www.project-x.bg.Изписва ми обичайното "Server not found".Пробвах през 2 браузъра да вляза, да вляза през гугъл вместо да пиша в таск бар-а, но все отказва.Някой да знае защо е така и как да се оправи? :(!: :xx(: :dontknow:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот Burned » Пон Юни 14, 2010 10:37 pm

Пробвай да изчистиш Кукитата(Cookies) на браузърите.
Аватар
Burned

Рейтинг: 1620

Мнениеот DenisMutlu » Пон Юни 14, 2010 11:42 pm

Какъв може да е проблема с USB Флашка която е купена преди 5 дена, използвана един път безпроблемно и днес не ебава??
Обяснявам по-подробно:
Включвам флашката, излиза си като устройство, пише колко свободно място има, отваря се безпроблемно.
Когато се опитам да копирам нещо на флашката, мисли доста време и след 5-10 мин ми изписва, че е загубило връзка с устройството.
Не мога и да я форматирам. Нито под Линукс нито под Уиндоус 7...
Та въпроса ми е "има ли някакъв вариант да се оправи флашката с някакъв софтуер"??
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот hitar_potter » Вто Юни 15, 2010 8:03 am

Да си я вадил, без да я unmount-неш? Пробвай да я форматираш. Огледай конектора дали няма нещо съмнително. За друго не се сещам. Каква марка е? Принципно би трябвало да имаш гаранция.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Antares » Вто Юни 15, 2010 8:07 am

В кой вход си я включвал флашката?
Ако е преден, други USB устройства връзвал ли си? Щото ако предните USB-та не са свързани като хората на дъното - става мега шит... Горял ми е mp3 плейър от такова нещо.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Razar » Вто Юни 15, 2010 11:23 am

Пробвай с Partition Magic или Easeus да видиш дали ще я засече, ако да съответно форматираш или триеш целия дял, сле дкоето го създаваш на ново във FAT или там каквото си поддържа.
Аватар
Razar

Рейтинг: 1198

Мнениеот Fanatico » Вто Юни 15, 2010 11:31 am

Nevegal 2.5 - отпред и Telonix 2.4 - отзад ?
Или да чакам Minion DHF 2.5 40а и 42а да има в България ?
В момента имам положителни отговори за 1бр. Nevegal 2.5, Telonix 2.6 и 2.4, и евентуално High Roller 2.5 42a (за отзад). Каква комбинация да правя ?
:bawling:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот Razar » Вто Юни 15, 2010 11:37 am

Значи да питам пак относно моя Хакер за да съм 100% сигурен. Свалих кормилото, и мерих вътрешния диаметър на стержена на текущата вилка и е от порядъка на 25,3/25,5 (със шублер е мерено, но тръбата не е идеална и за това така плаващ размер), а съответно външния е от порядъка на 28мм. Това значи че е оувърсайз нали така.
Ако е така, какво ще ми трябва освен вилка? Чашки? Колко о какви как да разбера? Лапа може би? И ново кормило? Сложно става :)
Аватар
Razar

Мнениеот Antares » Вто Юни 15, 2010 12:25 pm

Хакера мисля, че е normal size. Тоест 1". Но е напълно възможно да греша.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот TheAnimal » Вто Юни 15, 2010 12:35 pm

След сватбата "социалният форумен" живот свършва ли? Въпросът ми е провокиран от това, че откакто се ожени г-н Ноември спря да пише :eek3:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Daniel Panev » Вто Юни 15, 2010 1:04 pm

TheAnimal написа:След сватбата "социалният форумен" живот свършва ли? Въпросът ми е провокиран от това, че откакто се ожени г-н Ноември спря да пише :eek3:

Да не планираш да се омъжваш та питаш такива неща?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот TheAnimal » Вто Юни 15, 2010 1:34 pm

Да!
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Antares » Вто Юни 15, 2010 1:53 pm

За себе си :Р ?
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bio » Вто Юни 15, 2010 2:03 pm

Razar написа:Значи да питам пак относно моя Хакер за да съм 100% сигурен. Свалих кормилото, и мерих вътрешния диаметър на стержена на текущата вилка и е от порядъка на 25,3/25,5 (със шублер е мерено, но тръбата не е идеална и за това така плаващ размер), а съответно външния е от порядъка на 28мм. Това значи че е оувърсайз нали така.
Ако е така, какво ще ми трябва освен вилка? Чашки? Колко о какви как да разбера? Лапа може би? И ново кормило? Сложно става :)

виж това ....
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот Razar » Вто Юни 15, 2010 2:27 pm

@bio, благодаря много за отговора. Ама май ще се треса така за сега като видях освен за вилка още колко пари ми трябват за да мога да я подкарам както трябва. Б*х тоз хакер златен ще стане за 140 го взех, а до момента вече ми надхвърля 200+ лв :dontknow:
Аватар
Razar

Мнениеот bio » Вто Юни 15, 2010 2:31 pm

вилката ти е овърсайз ... не си прочел до край темата, аз бях сгрешил !!! няма да се ръсиш за нищо в повече ...
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот Razar » Вто Юни 15, 2010 3:19 pm

bio написа:вилката ти е овърсайз ... не си прочел до край темата, аз бях сгрешил !!! няма да се ръсиш за нищо в повече ...

Мисля че на новата вилка няма да мога да ползвам същото кормило, защото тази в момента която е е на резба, а курмилото съответно се натяга със дълъг болт посредством една х*йня (нз как се казва :blush: ). Ако става ще се радвам много поне временно да бъде така докато не взема колче с чашки и прочее.
Аватар
Razar

Мнениеот DenisMutlu » Вто Юни 15, 2010 4:49 pm

Antares написа:В кой вход си я включвал флашката?
Ако е преден, други USB устройства връзвал ли си? Щото ако предните USB-та не са свързани като хората на дъното - става мега шит... Горял ми е mp3 плейър от такова нещо.

Нито на лаптопа нито на компютъра тръгва, като го включа излиза на ауторън отваря се, обаче като хардуер го няма никъде :(
Нито една програма за форматиране нито под линукс нито под уиндоус я детектва... баси филма
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот bio » Вто Юни 15, 2010 5:07 pm

DenisMutlu написа:
Antares написа:В кой вход си я включвал флашката?

Нито на лаптопа нито на компютъра тръгва, като го включа излиза на ауторън отваря се, обаче като хардуер го няма никъде :(
Нито една програма за форматиране нито под линукс нито под уиндоус я детектва... баси филма

имал съм подобни главоболия ... с две флашки едната A-Data ... другата PQI с нея се оправих като си свалих.Dr. UFD от отфициалният сайт на PQI ... виж нещо по сайта на производителя на твоята флашка. A-Data-та не помня как я оправих, това беше преди повече от 3 години.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот Burned » Вто Юни 15, 2010 6:50 pm

Колко дебела гума събира Спринт Аполон? :crap:
Аватар
Burned

Рейтинг: 1620

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла