[quote="Cveti"]
[quote="Windstream"]
@Цвети:
Ами и аз така знам за гримеките, те са единствените с 5 болтово захващане. А хидравликата ако я вземеш (което ти препоръчвам) я сложи отпред, за там повече ти трябва спирачна сила и модулация, а механиката си я прехвърли отзад, пак ще си спира чудесно само че ще имаш по-хубава предна спирачка, изобщо системата ти като цяло ще се подобри. И може да не се наложи да сменяш командите, пробвайте първо да откачите лосчето от корпуса на командата и да прекарате маркуча на хидравликата на неговото място (само да минава през кухината, хидравличния лост се монтира до командата). Веднъж го видях такова нещо ама не знам нито командите какви бяха нито спирачките, тогава още бях тъп (не че сега не съм де) и не се интерсеувах от МТБ
[b][color=red]Murr Miay![/color][/b]
[/quote]
Мерси Windstream,ще говоря с Теко от БАС да пробва да го направи както ти казваш,дано стане,защото хич не ми се иска да сменям командите.Така са ми много удобни.То такъв и единия план-предната спирачка минава отзад,а отпред ми слагат хидравликата.
Jacket,карала съм 2 колела с команди като твоите,нефиксирани,и определено тези са ми много по-удобни.Аз лично смятам,че са по-добри.
May the force be with you.
PS.Нали не взимаш присърце опитите на пръчката да изкаже мнение?Човекът се опитва да дискутира,но както обикновено не му е лесно-бъди снизходителен.[:p]
[/quote]
Китка,
събирай си фустите и не се изказвай несполучливо, за да не си помисля изведнъж, че си поредната ....., която мели просто за да има нещо в устата си...
Get mad, then get over it.