vlado123456789 написа:въобще да си го направя товарно магаренце
Купи си каруца!

vlado123456789 написа:въобще да си го направя товарно магаренце
vlado123456789 написа:п.с.: А на курбелите пише Cyclone, това добре ли е?
Antares написа:Идеален велосипед за байкърство!
[/irony]
Ozzie написа:прилича на извадено от музея
този тип кормила не се вдигат
единствения шанс е да си намериш лапа с променлив ъгъл, но друг е въпроса, дали е удачен избор по отношение на сигурността на сглобката и най- вече лична ти безопасност
За простор ще ти върши работа, примерно една фанелка на рамката, друга на кормилото и някой-друг чорап по гумите.vlado123456789 написа:Може и да ме иронизирате,но мисля че ако го стегна ще ми върши работа.
Абе ти с това колело на концерт на Веселин Маринов ли ще ходиш?vlado123456789 написа:Освен ръждата, задното движение и лек реглаж на скоростите, другото е основно кичене. Трябват ми калници, фар, стоп и други такива. Предната вилка е удивително в добро състояние. Евентуално ме блазни едно амортисьорно колче отзад ... но още не съм премерил диаметъра за да видя ще намеря ли такъв размер. А относно ръждата не е чак толкова страшно. Просто снимките са след преход в летен порой и това засилва ефекта
Antares написа:За простор ще ти върши работа, примерно една фанелка на рамката, друга на кормилото и някой-друг чорап по гумите.vlado123456789 написа:Може и да ме иронизирате,но мисля че ако го стегна ще ми върши работа.
Абе ти с това колело на концерт на Веселин Маринов ли ще ходиш?vlado123456789 написа:Освен ръждата, задното движение и лек реглаж на скоростите, другото е основно кичене. Трябват ми калници, фар, стоп и други такива. Предната вилка е удивително в добро състояние. Евентуално ме блазни едно амортисьорно колче отзад ... но още не съм премерил диаметъра за да видя ще намеря ли такъв размер. А относно ръждата не е чак толкова страшно. Просто снимките са след преход в летен порой и това засилва ефекта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта