DDH написа:Прочетох добри коментари по отношение на High Roller-а
XaXo_maXo написа:Здравейте,
Пиша си първия пост в този форум. Предстои ми покупка до няколко дни на RAM HT2. Прочетох повечето теми и се спрях на HT2 с викла Tora 302. Но проблема ми идва с рамката.. Висок съм 1.88-1.89 а дължината на крака ми е 91-92 см. => би трябвало правилния размер за мене да е рамка размер 21' (около 21 де). Но в този случай, дали няма да имам доста проблеми при спускането? Освен това би ли трябвало като сложа рамка с 130мм ход да ми се качи кормилото по на високо и как ще повлияе това? Другият вариант е 19 ката с удължена лапа, но не съм чул положителни отзиви за удължаването на лапата. Имам и още един основен проблем - имам болки в кръста и попринцип незнам кой вариант ще ми действа по-малко натоварващо върху кръста - това е и основната причина поради която се чудя толкова много - инче нямаше да му мисля толкова. Не съм карал рамка 21, но мисля че тя ще ми е по уднобна, тъй като 19 ми идва малко къса - в смисъл размера ТТ (по сайта на рам). В крайна сметка мисля HT 2, 21' с Tora 302 да ми е избора, но не съм още 100% сигурен. Дали ще загубя много при спусканията, и дали по високата вилка (ако наистина е по висока
) ще повлияе положително или отрицателно?
Много ще се радвам и ще съм много благодарен, ако нчкой сподели своя опит и съжелявам ако псота ми звучи като персонален проблем или се повтаря.
kulkata написа:здравейте,мисля да взимам ram ht 2,но малко съвет за размера и избора? тежа 85 и съм над 180 см висок
Lance_VII написа:Здравейте!
Наскоро си взех RAM HT2 със седалка и колче SDG. Винаги съм карал с чантичка под седалката, но за тази технология I-Beam на SDG
не можах да намеря нищо подходящо... Някой случайно да е имал подобен проблем и дали има някакво решение ?
Ще съм много благодарен ако някой ми помогне
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта