Пешо, Фоксът и заключен работи

eMcKu написа:HepBeH_XaMcTep написа:п.с. 2- До всички ХЦ рейсъри!!!
Мама ви мръсна! Събрах сигурно 10 захвърлени бутилки от минерална вода + няколко опаковки от Corny-та.... нямам думи просто... направо ненавиждам такива изпълнения!!!!
Противоречиш си, надали ХС рейсърите, ще имат времи за бутилки и корнита. Бидончето и другото на газ
F1-MAN написа:Истинските ХС рейсъри, който бяха доста малко на брой караха на една вафла цялото...не виждам как биха могли да хвърлят опаковки... За останалите бързаци вече не знам.
mors написа:Много добро състезание се получи! И от постигнатото време 08:24:33 съм доволен, пък догодина дано успея да сваля още...
F1-MAN написа:Иначе и мойто времезасичане даде +10 минути над това на организаторите, не знам що така...
Пешо, Фоксът и заключен работи
THEZOGGO написа:....
mors написа:Много добро състезание се получи! И от постигнатото време 08:24:33 съм доволен, пък догодина дано успея да сваля още...
papi007 написа:581 - аз - няма ме в класирането на 7-о място... Да ме има за протокола...
579 - сестрата - и нея я няма..
Да се надявам че до понеделник ще ги оправят тези пропуски, че иначе ставам лош
Best wishes, papi007
106 Уоутър Антон Клепе 8 03:52:28
Радомир Христов Янкулов 8 10:57:49
stilo написа:mors написа:Много добро състезание се получи! И от постигнатото време 08:24:33 съм доволен, пък догодина дано успея да сваля още...
Другия път се пробвай с туристите-скороходци. Там средната май е по-висока и имаш голем шанс да попаднеш в контролното време без да се зориш. Мани педалите, или не те обичат или не са за тебе.
Лаврентий Берия написа:@ kapitanblood
..Само ще помоля да ни открехнеш за тайните /съветите/, които ви е разказал Админа..
pavle написа:Лаврентий Берия написа:Класирането на сайта вече е оправено и всички са на линия
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта