Doncho* написа:колко пари би дал за една от горепосочените рамки?? По-точно колко мислиш да дадеш
ninjea написа:scott-a, доста по-добър челен ъгъл има от Black Hawk-a а и май е по-лек. При каймата горе на семинарията се продава за 1800лв нов с шок gambler зверски.
valery написа:caspar написа:Black Hawk, не се занимавай с тия боклуци скот!
Da ama ti samiq si s4upil dva black hawka a i scotta e mn po dobur ot hawka i vtoro takuv s4upen nqma
hitar_potar написа: верно за кво е тая тема тогава?

valio33 написа:във виражи колелото губи сцепление гумата започва да подскача и се държи все едно това е твърдо колело.
caspar написа:Black Hawk, не се занимавай с тия боклуци скот!
valio33 написа:Защото трекът е на друго ниво във всяко отношение?

valio33 написа:Защото трекът е на друго ниво във всяко отношение?
speed_racer написа:Има нещо грешно в тази рамка, ама като не съм я карал немога да разбера какво е то?
Teodor40 написа:speed_racer написа:Има нещо грешно в тази рамка, ама като не съм я карал немога да разбера какво е то?
Искаш ли да ти я дам, да покараш и като го видиш това грешно нещо ще ти я подаря! Като жълт вестник е този форум!
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
valio33 написа:...сам кара Николай, които са най-добрите рамки на света...
как може да се каже такова нещо? и как пък реши, че николай са най-добрите? верно, ужасно скъпи, много е мислено по тях, и то не от кой да е, ами от германци - германска инженерна мисъл, ала бала... бате ти даниел панев може подробно да те светне по тия въпроси. ама като се замислим, имам и къде къде по-скъпи байкове, с доста по-сложно замислени и ефективни решения, които слагат николай в джобчето си. само погледни новия DH-модел на лапиер с подвижното средно!!! пък и настоящия модел, който някои представители на нашия форум търкалят, съвсем не е за кофата! трек сешън 88, коменшъл сюприйм, мондрекър съмъм, джаянт глори 2010, и т.н., и т.н. - мога цяла нощ да стоя онлайн и да ти ги изреждам една след друга, вместо да се гътна в леглото и сладко сладко да си сънувам мокрите сънища... ама не ми се занимава. щот утре ще докажеш пак, че акъла ти не може да уври толкоз бързо - пак ще чета за най-добрата рамка. има шанс поне да е нещо различно от демо и николай.
) и не виждам нищо лошо в нея.Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта