KiD_WiTh_GuN написа:Колело за фрийрайд още повече с двойно окачване за 500-600лв. неможеш да си вземеш.Според мен най-добрия вариант е да заделиш някой друг лев и да си вземеш най-хубавата версия на клаймър само че 16", че да ти е удобно и да си ходиш до работата.
KiD_WiTh_GuN написа:Е да ама ако изкара седалката докрая няма ли да става да върти?Смисъл мене ми е удобно със сърдж-а да въртя с дигната седалка а той е по-нисък......
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
КНЕ написа:Не искам да правя реклама - но ето ти примерно ФР колелце http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=73040 - ако те интересува нещо за компонентите ще ти разясня! Колелата са здрави, гумите подходящи, ,рамката е доказано здрава. Вилката като за начало е екстра, другите компоненти също - пък ако решиш по натам вече ще ъпгрейтнеш я вилка, я едни хусефелтски курбели и т.н. Спирачките са изпитани от много спускачи и работят чудесно - какво повече
пп КОлчето е дълго - аз съм 188 и като си връткам в града си го дигам и ми е перфектно за връткане, за катерене разбира се не е удобно.
КНЕ написа:А клаймър за 600 лв от магазина е по-фрии райд от това така ли?
KiD_WiTh_GuN написа:КНЕ написа:А клаймър за 600 лв от магазина е по-фрии райд от това така ли?
Не съм казал, че е по-фрийрайд ако ми прочетеш внимателно поста ще видиш, че съм написал, че за такива пари няма FR колело и да според мен Climber TE от магазина е по-хубав от твоя........
главинките - ми и те същите. Предна спирка - по-лошата механика. Задната не я коментирам, ама си е типична "фрии райдска" и трябва да се кара с фул фейс. Команди - ацера - по-нисък клас. Декланшор преден - същата работа. Дерайльор - същия. Курбел - проуил - много добър баце КНЕ написа::rofl: Баце "стоката" ми не я защитавам, а правя сравнение между компоненитите и цената - и в двата случая плюовете е ясно къде саТи като си имаш мнение че " новите клаймъри са страшни, мноу ме кефат" си е твой проблем. Пробвал ли си ги? Карал ли си ги? Това колело карал ли си го? Не ...
Master-D написа:... ще си взимам като за начало Drag Ontario Pro...

EccentricMOTION написа:Climber е модел за DJ/Street. Няма нищо общо с фрийрайда! Какъв е този велосипед за ФР с вилка 100мм ход? Нито рамката е предназначена за подобно натоварване, нито може да се монтира вилка със 160мм ход... Не се излагайте като препоръчвате Climber за ФР, ще пострада някой, после ще му палите свещи...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта