lnn_climb написа:Не мислех, че някой е гузен.
Отучвам се с глупаците да споря и със страхливците да влизам в бой.
Raffy написа:Човечеца със по-старото колело, когото доста коментихарме на пост-а след язовир Студена, под кой номер завърши!? Че си въртеше доста.....
Pr3d4t0R написа:С дисаги (или заден багажник), кафява рамка и твърда вилка нали?
Като знам какво е моето колело в сравнение с неговото... каквито и части да се накачулят задкормилното устройство си остава определящ фактор : - )
THEZOGGO написа:Първо човека за който говорите се казва Митко и участва за незнам кой път на Обиколката. Второ този човек кара много повече от вас, без да се обиждате, обаче така както го гледате с това колело и външния му вид, може само да се заблудите....
......
на максимум надолу, развих скорост от близо 60 км/ч, а той ме настигна и ме задмина като спрял. Затова изпуснахме отбивката.
Имам огромен респект към този човек!
kotka12 написа:
F1-MAN написа:Алооооу, и не си се обадил, че си тука
pe60t0 написа:На постовете раздаваха такива : http://www.kluth.com/seiten/hauptseiten ... rie11.html
Някой има ли представа къде в София може да се намерят ? Ако не от същата фирма, то от друга, без значение е.
rocked scientist написа:Имам и един въпрос - някой знае ли дали ако тръгне човек да обикаля Витоша извън рамките на организираната обиколка, ще има проблем с охраната на язовир Студена? Ако възникват проблеми, как се разрешават? Има ли и други проблемни секции от трасето?
veskoz написа:rocked scientist написа:Друга проблемна секция е кръчмата в Боснек. От там няма измъкване!![]()
veskoz написа:Зелени или сини?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта