Уфф...каква тема...най-добрата техника за падане си е превъртането с прибрани дотолкова крайници, че да не се удряш много в терена. Тялото трябва да е в много добра физическа форма за да понесе паданията леко. Аз вече доста съм наедрял и падам като 500 килограмова крава

Това не винаги е било така де...като бях на 20 и нещо години, правех по 150 лицеви отраз и 27 коремни превъртяния на лоста и тежах 74 кила, а не 90 - тогава чувствах тялото си като пружина - от 5 метра да ме пуснеш пак нямаше да се разпльокам. Да ама....
Така или иначе препоръчвам лицевите упори, като най-добро упражнение за амортизиране на падане, щото след като поддадат ръцете идва ред на главата и тялото. Освен това здравата мускулатура помага да не се разтягат и изваждат ставите.
Някои хора си имат вградена бърза интуитивна преценка и подобно на котките винаги се извъртат някак, други падат като талпи -въпрос на ДНК.
Казват, че пияните Бог ги пази....истината е, че алкохола сваля предразсъдъците и замътва разума, поради което човек действа подсъзнателно и не си пречи съзнателно, в резултат на което може да направи чудеса.

Затова пък броя на паданията се увселичава драстично....

Acidrain: Как върви възстановяването...ще те бъде ли този сезон или оттече?