NovemberCharlie написа:Южен парк, стълби, предна спирачка = сцепена каска, счупени очила, криво ухо на дерайльора, одрани пръсти и коляно.
kapitanblood написа:...виждам една рутинна локва,следите от гуми минават около таз локва,гледам я,що пък да не мина...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
vali4o написа:Днеска с 3-ма приятели щяхме да ходим до KFC.Само 1 беше с колело... и 1-ния от приятелите ми вика "що не слезеш по стълбите".И тоя с колелото почна да слиза и незнам защо е натиснал предната спирачка и прави предно салто
добре че още не я беше сменил с дискова щот останалите сталби щеше да ги злиза по глава
Резултати: одраскани кормило и лапа,счупена пластмаса на скоростите (палцови бяха скоростите),леко ожулване на гриповете и разкарвавяване на стара рана
po_taka написа:излизам от входа на един приятел и пред входа път, а след него гаражи
карам изключително бавно от входа към гаражите, мисля си наляво или надясно ми е по-близо до пазара
свивам надясно, но не отказвам се защото наляво е по-близо и завивам наляво.
тъкмо се изправих перпендикулярно на пътя и пак започвам да се чудя наляво или надясно да завия ...
така 3 пъти и се блъснах в отсрещния тротоар и паднах
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта