TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Анелия написа:Тези формули 220-годините не са особено точни.
Моята препоръкаХвърляй го тоя пулсомер и карай за кеф
Daniel Panev написа:Тия формули са ташак работа - до там стигнах и аз преди известно време... Според тая формула (която гледах и аз на времето) максималния ми пулс трябва да е 188 bpm, а като се тествах се оказа, че LT ми е при 183 bpm - т.е. при 20 минути тичане с максимало усилие това ми е средния пулс![]()
Моят съвет е, ако искаш да си ползваш пулсомера, да си направиш един LT тест и на базата на тия резултати да си определиш тренировъчните зони.
Ако ти трябва помощ - мога да ти услужа с доста книги по темата...
icebobo написа:До колко удара в минута достигна?
Боян Бановски написа:icebobo написа:До колко удара в минута достигна?
На няколко пъти над 185, max 190 пишеше на пулсомера като се прибрах, но докато карах не съм го въдял това последното, явно тогава очите ми са били така
Satriani написа:Хм... не знам дали ще ти помогна с тази информация. Само дето и аз се замислих.
При мен според компа: средно 158, Макс 189 ( по данни от последното турне в Неделя ). Но съм виждал и 198 максимална стойност. Лично аз като карам и като видя, че наближавам 170 пулс се учудвам колко добре се чувствам. Иначе е около 160-165 при дълго катерене, при среден наклон около 150 ( моментни пказания ). Все си мисля, че не мери много точно. А пулса в нормално състояние ми е около 85 -90 т.е. висок. Тегло 108 кг, 181 см. 36 години.
С 2 думи: ще се мре
П.П. Това при среден каданс 65.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 395 госта